Yabangulu1326 Bat 26 subat adetime daha bir hafta var 3 gündür koku hassasiyetim ve migde bulantim var dün de birden afedersiniz ishal vardı ve bugun migde bulantısından ayakda duramıyorum bunlar hamilelik belirtisimi böyle olup da hamile olan varmı
Minik_Mucizemmm_13 Yabangulu1326 benimde bat 26 Şubat bekliyorum benimde belimde ağrım var kasıklarımda ve akıntım çok var senin durumdayim beklemedeyim inşallah güzel haberler gelir 🙏🏻🤍🌺
Yabangulu1326 Minik_Mucizemmm_13 inşallah canım hayırlısıyla isteyen herkesde vardir🤲🌺 benimde karnim kasiklarim ağrıyor sanki adet olacakmis gibi iki oglum var ikisindede hic migde bulantısı yasamamistim sadece kucuk oglumda kirmizi etten tiksindim kokusuna tahammül edemiyordum onun dışında hic birsey yoktu ama 3 gündür hic birseyin kokusu gelmesin diyorum dün geceden beride cok kötüyüm afedersin cikarmak istiyorum ama çıkaramıyorum 😔
Minik_Mucizemmm_13 Yabangulu1326 çok şükür iki oğlun var benim hiç yok vallah 20 yaşındayım 4 düşüğüm var yaşayan yok 😒😔
Yabangulu1326 Minik_Mucizemmm_13 yaaa üzülme canım Allah büyük benim de ilk düşüğüm oldu sonra 1 seneye yakın hamile kalamadim 27 yasindayim iki oglum var belki 1 kizim olur o meyveyi de tadarim diye cok istiyorum bide hepsi en azından bi kere aradan ciksinda sonra rahata ereyim diye büyük oglum 8 yaşına basicak Nisan da küçük oglumda 7 yasina giricek Mayıs’ da artık zamani diye düşünüyorum
Minik_Mucizemmm_13 Yabangulu1326 hadi inşallah rabbim sevindirir inşallah şu mübarek üç aylar hürmetine 🙏🏻🤍🌺 küçük bir tane de cimcimen olur inşallah
Yabangulu1326 Minik_Mucizemmm_13 Ayy inşallah canım cok teşekkür ederim inşallah rabbim en kisa zamanda senin kucagini da doldursun inşallah Allah olmayan herkese versin 🤲Allah razı olsun canım 🤗🌺