alparslansmommm Bebeğimin hareketlerini hissetmek istiyorum çikolata yiyorum baze, Hamilelikte bitter çikolata yemenin zararları veya faydaları nelerdir?
maviananas alparslansmommm kafein oranı çok yüksek başka da bir zararı var mı bilmiyorum. Bebek hareket etsin istiyorsanız sütlü çikolata yeyin daha etkili olur
Deletedmom72728 alparslansmommm bende yiyorum halla yiyorum bebeğim 25 haftalık ta 1200 Gr olmuş ne yesen kar sana en çok fındık fıstık dogalindan yağlı kuruyemişler yağlı peynir muz elmaa portakal ozelikle portakal yeşillik et bide üzerine vitamin alıyordum dkfdkdg doğuma kadar ne bulsam yiyorum
Minikpandam1 Doğuma kadar her şey yedim cips kola çikolata şuan kızım karşımda ellerini inceliyor hiiç kasmayın kendinizi😍
alparslansmommm Mucizemiizz Bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum aslında ilk gebeliğim zaten 21 haftalık hamileyim, çok belki bişeyler için heyecanlı ve aceleci davranıyorum 🤭🙈
Mucizemiizz alparslansmommm Bende ayni durumdayim bir iki haftadir pit pit bisyler hissediyodum simdi 19 haftadayim oda cok arada oluyor ama yinede endiseleniyor insan iste😌