eylulummmm ayda mı yoksa her hafta mı kilo mu alıyorsunuz anlayamadım ben 4. Ayımdayım 3 kg almısım 🙈😂😂

eylulummmm ben 23 haftalığım 8 kg almıştım en son yani ay da 1.5 felan aslıan bakarsanız normal benim aldığım kilo ama doktor fazla dedi bende çok zayıf bi insanım 50 yeni olmuşumdur

eylulummmm bu biraz değişiyor ya bende şuan sizin gibiyim 16 ya kadar hiç almayıp hatta 2 kilo verip 16 dan sonra 5 kilo aldım 20. Hafta dayım bende iştahınız açılmış olabilir, ben biraz dikkat ediyorum artık ama siz çok zayıfmışsınız vücudunuz kendini toplamaya çalışıyor da olabilir

1. Haftamdayım 6 kilo almışım 😂 herkes normal diyo ama bianda kilo alınca fazla geldi bana 😂

eylulummmm ben 82 ydim hamile kaldığımda sigarayı da bıraktım mide bulandım zerre yoktu iştahım da maşallahı vardı yedim de yedim suan 27.haftadayım 97 kilo ve keşke dikkat etseydim yemeseydim diyorum

@Merveyldrmmm ama benim kilom az ya canım bir sıkıntı olur mu ki dedim iime gelir kilo alamiyodum hic öncesinde olsam olsam doğuma kadar hadi 60 olsam doğumdan sonra gider zaten çoğu yine zayıf kalcam sanki