Seldaduru Kızlar Merhaba 16 haftalık hamileyim ozur dileyerek soruyorum ama nolur yanitsiz birakmayin vicdan azabi çekiyorum doktorum bebeğim eşinin asagida olduğunu söylemişti biz esimle tam olarak 1 bucuk aydr ilişkiye girmedik doktorumuz da esi asagida ilişkiye girmeyin dedi ama eşim sabah dayanamadı bilincli bi şekilde oldu kendimi cok kotu hissediyorum vicdan azabi çekiyorum bisey olurmu bebeğime Cok şükür kanama felan olmadi ama içim hic rahat değil nolur yargılamayın hemen
Gozdem90 Seldaduru eşi aşağıda olan gebeliklerde sıkıntı olduğu zaman kanama ile kendini belli edecektir. Takip et küçük bi lekelenme bile olsa doktoruna git derim haftan da küçük sonuçta
Melhaercan Seldaduru bende risk var ve eşim çok istesede ben engel oluyorum allah korusun bişey olursa bunun vebalini ödüyemeyiz
1850 Seldaduru bızde 17. Hafta benimde eşi asagıda bebegın ilişki kesinlikle yasak dedı doktor. Dıkkatlı olmak lazım ama kanama olmadıysa bebegınız zarar görmemiş demektır
SunaHakanKaraman Canım yargılanacak bir şey yok. Bazen olur böyle şeyler. Tabş daha dikkat et sen yinede. Bir dahaki sefer allah korusun madem doktor o sekilde söylemiş. Ama vicdan azabı cekme sakın. Saglıkla sıhhatle al kucagına bebişini insallah 🙏
Gizem51 Seldaduru dikkat et tatlım ayaklarını yukarda tut benim de olmuştu esi aşağıdaydı ama.biz hiç birşey yapmıyoruz
Ozlemozlm Kizlar bnde 34 haftalik hamilyeyim iki aydir esimle islikiye girmedim dun girdik ama girmez olaydim canm oyle bi aciyorki cok afedersniz ama sanki vajinami dikmisler gibi dap dar ve asiri bi agri birden karnimi sapiylr kabiz sancisi nasilsa öyle oluyorum acaba bnmde esi asagida bebegin doktor dha once hic oyle demdi yoksa bevek dogum kalina grimis diyemi oyle oluyor