Sydgrdl Elfszgn evet canım aynen öyle nasıl bi ağrı dır bu Allahtan çok uzun sürmüyor dogum sancısı nasıl dır bu böyleyse bilmiyorum 😅
Sydgrdl Beyzateo batma bendede oluyor alttan canım da genelde yürüyünce bu yandaki leğen kemiklerin birbirinden ayrılıyor resmen onun ağrısı
bsravzgc Sydgrdl aynen hayırlısıyla bi doğursaydık eskisine dönseydi vücudumuz cok zorlu bi süreçmiş bu hamilelik
gizemmm Elfszgn evet çok doğru söylediniz kemiklerimiz birbirinden ayrılıyor çünkü 🙂 düşününce ne kadar imkansız geliyor. Annelik ne kadar kutsal. Bende 34+6 günlük gebeyim O kadar ağırlık hissediyorum ki Ellerim ayaklarım hep şiş
Elfszgn gizemmm aynen öyle canm inşallah hayrlsyla sağ sağlim atlatırz şu günleri bnmde çok şiş resmen ayak tabanlarma basamyrm artk ama son iki hfta dayancm mecbur☺🙏
Sydgrdl bsravzgc aynen canım kesinlikle öyle bebislerimiz sağlıklı olsunda inşallah sağlıcakla kavusalim
melgimmm Sydgrdl canm bi gun ondesin bnden bnde ayni durmdayim cok acayip agri ve aci vr yururken oturup klkarken yatrken hc gcmiyo bnm kntrolume daha vr doktora srnca yazarmisn neden olurmus bi fkrm olur
Sydgrdl melgimmm tamam canım sorduktan sonra yazarım kısmetse sali günü kontrolüm var unutursam beni etiketleyip hatırlat olurmu 🙃 bu ara bi unutkanlık varda
Gulistan Sydgrdl bzde 36.haftalıgz bazen gceleri giriyo cok fena oluyorm dogumda naparz blmyrm allah yardmcımz olsun 🙏🏻