Cennetkusu192 Kızlar İstanbul dayım tekirdaha gıtmemiz lazım şahsi araba ile herhangi bir sorun olur mu Gebeliğim da kanamam falan yok cok sukur hersey yolunda Doktoruma ulasamadım 😢
Cotanakk Cennetkusu192 Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz benim gebeliğim seyahat ile geçti sürekli araba ile yoldaydım ve öyle sizinki gibi kısa mesafeler değil uzun yollara gittim hiçbir şey olmadı içiniz rahat olsun ben doktoruma sormuştum tam sizin haftalarınızda uzun yola gidebilir miyim diye tabiki gidebilirsin araba yolculuğunda düşecek bebek zaten sağlıklı değildir dedi
Superisi_34 Hayır neden sorun olsun hasta değilsin hamilesin rahat ol lütfen gideceğim yol en fazla 3 saat 😘
Cennetkusu192 Cotanakk ayy cok tesekkur ederım içim rahatladı elhamdülillah hiç bir durumum yok bu hafta kontrole de gıtmıstı gayet hersey yolunda demişti
ipekveatlas eğer bi riskin yoksa allahın izniyle hiç bişey olmaz. 12. haftamda eşim türkiyedeydi yurtdışından yanına gittim tek başıma hiç bişey olmadı sonrasında hep otobüs,araba yolculuğuda yaptım. doktorum istediğin gibi gezebilirsin demişti ama
Cennetkusu192 ipekveatlas çok teşekkür ederim içim rahatladı yeni kontrole gıtmıstı herhangi bir risk gozukmemişti ama seyahat plansız olunca şüphede kaldım