NekwaSultan Azrazerin 2. Hamileligim 24 gün önce doğum yaptım 75 kiloda hamile kaldım 86 da doğuma gittim 6 kilo gitti iste 1. De 18 kilo almistim doğumdan sonra 10 kilo gitti
Esmaakdag Azrazerin 18 kılo aldım 🙄 🙄 31+6 dayız kızım olacak ınsallah 86 kiloyum 68 ıle hamıle kaldım
Azrazerin NekwaSultan süper👌🏻 Darısı başıma ben iki hamileliğimde 20 kilo aldım vermem 9 ay sürüyor 😪 bu sefer ara vermedik 75 le kaldım dikakt ediyorum nasip artık🙈
ElifGuven Nefes2811 sen kendini kilolu yerine neden koydun ki kilolu hamşleler diye başlık 😂😂😂bence gayet iyi
Bsk2101 86 ile kaldım şimdi 97 olmuşum. 30.haftaya girdim. Bundan sonra diyetisyen eşliğinde gitmek istiyorum kendime değil bebeğime yarasın diye yoksa 120 lerle giderim doğuma Allahtan boy var ordan biraz kurtarıyorum 😔
Muhammedamine Azrazerin 78 ile hamile kaldım şu an 20+6 haftalık hamileyim 4-5 kşll fln aldım ama karnım yok biyerimde fazlalıkta yok nereme aldım bilmiyorum aradaki yağlara kaynadı heralde 😂
Zuhal2205 Azrazerin 34+3 haftalığım. 68 ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum. 10 kilo aldım. İnşallah 12 kiloyla bitirebilirim hamileliği.
NekwaSultan Azrazerin 😉ben emzirirken veremiyorum ya bunda da almam üstüne insallah. Ilkte kestikten sonra spordu az yemeydi 6 ayda 11 kilo oyle verdim