Oznur124 Arkadaşlar yeni isimlerden istiyorum Eylül ismini istemiştik ilk önce simdi istemiyoruz hoşumuza gitmiyor onerirmisiniz
Deletedmom73711 Oznur124 Karen-Mabel-Ala-Milena-Denisa-Melina-Aden-Elis-Alisa-Lora-Karla aklıma bunlar geldi Asel-Lina-Hira isimlerinden gına geldi artık şahsen 10 çocuktan 9unda bu isimler var okul çağında ne yapacaklar bilmiyorum.🙊
Melekistan Oznur124 Biz de en sonunda Irmak Ada da karar verdik .beğendiklerimiz şöyleydi Mira İlke Mabel Özgü Belen Asya
Dilarabozdemir Oznur124 Kızım oluyor Şifa koyacağız 💖 Ama Şifa olmasa Dua Nefes Alâ İnci Bunlardan birini düşünürdm
eylulummmm @Oznur124 hep kız hissediyordum ama erkekmis kız olsaydı kesinlikle eylül koycaktim çok hoşuma gitti bilmiyorum o isimden sonra hicbir isim hoşuma gitmemeye başlamıştı bence güzel niye vazgectinz
Ikinciyeanne Kızım olsaydi SELEN koyacaktim bolluk bereket getiren guzellik demekmis 2.ye oglum oluyor
Brnaebu Haticecakirr bir kizim olsaydi veya olacak olsaydi kesinlikle adini kumsal koyacaktim birnoglum var ve suan hamileyim 20 haftalik erkek.ve zirveyi 2 erkek ile kapatiyorum artik 😂
Barisinannesi Oznur124 bi kizim.olsaydi kesinlikle bilge koyardim adini bana cok guzel geliyor ama oğlum oluyor ben de isim arayisindayim