Skukrer Salı günü için yatış verdi doktorum kilosu sınırda olduğu için suni sanciyla başlatalım doğumu dedi zaten 2 cm kadar açılmam var bebis de kanalda , çok zorlanır miyim süreç nasıl ilerliyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız çok korkuyorum 🥲💕
Zehra9616 Skukrer hareketsiz kalma suni sancidanda korkma senin sancinla ayni degerde ama glemedigi icin sancin doktorlar mudahale edip kendileri veriyolar okadar hareket etmezsen biraz zorlanirsin onun disinda hic korkulcak bisi degil cnm saglikla al kucagina insallah
Gamzeates Skukrer suni sancıyla doğum yaptım oğlumu yani korkulacak bişey değil güzel karşıla sancıyı bitecek sonun da bebeğime kavusacağım diye düşün Allahın izini ile benim de iki cm açılmam vardı suni sancıyla 4 5 saatte doğurdum suni sancı verirken uyumusum bile acıkmıştım da düşünün 😂😂
Sinemmmmm58 Skukrer beni surekli yatirmislardi tavsiyem suni alsan bile yatmayi kabul etme.bol bol hareket et yuru comel kalk falan beni lavabo disinda hic kaldirmadilar o yuzdende acilmam 5 cm de kalmisti sonum sezeryan olmustu ama bizim bebek kanalda falan degildi insallah bi solukta dogurursun canim ❤
Busraferdi7 39+6 yız bizde benim doktorumda pazartesi ya da salı günü suni sancıyla doğumu başlatabilir rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım 🤲🏻
AnnelikHayali Skukrer canım yanında pilates topu götür ve nstye bağlı olmadığın her an hareket halinde ol. Böylece sancıları karşılaman daha kolay olur. Yatarken gerçekten zorluyor insanı. Bir de nefes tekniklerini muhakkak öğren. Onlar da sancıları karşılarken rahatlatıyor. Sağlıkla kavuşun inşallah. 🥰
seddkilic05 Skukrer canım dün doğum yapmış biri olarak suni sancııdan asla korkma kendi sancılarından kork suni sancı mükemmel bir şey
Bsrasengulll seddkilic05 ay aradığım yprum bende Pazartesi yatış verildi aşırı gerginim stres yaptım çok zor değil dimi
seddkilic05 Bsrasengulll hayır hayır asla korkma canım suni sancı öyle güzel ki kendi sancıların daha beter ben suniyle yaptım inan ki bebekler gibiydi
35lavanta Skukrer Ben sürekli nst bağlıydım oyüzden zorlandım epidural istedim. Ama ayakta karşılayabilseydim sancılarımı daha rahat olurdum o kesin ❤️