Seymaben ah nolur boslama git belki normaldir ama ben normal zannedip 30+3 de 3 gün evde o sürekli toplanmaları kasılmaları çekmişim artık sürekli olup hiç gecmemeye başladı doktoruma yazdım.sanci bu gel nst bağlayalım.dedi gittim çok yüksek sancılar çıktı Allah’tan acilmam.vs olmadı hemen yatış verip ciğer geliştirici vurdu doktor serumlar ilaçlar sancım.gecti evde şimdi sancı olmasın diye düzenli ilaç kullanıyorum 32+5 olduk hala ara ara oluyor sancım.ama doktor idare edip disimizi sıkacak çok siklasmadigi sürece ama 10 dk da bir toplanıp kasildigini hissedersen bekleme gel dedi bu hata kafasını da doğum kanalına koymuş bizim kız heran herşey olabilir diyor doktor bu akşam iki yarın sabah iki doz tekrar ciğer gelistirici vurdurcam her ihtimale karşı birde haraketlerine dikkat et bu günden sonra günde en az 10 haraket sayman lazimm net azalır gibi hissedersen gel bekleme dedi şimdi ilaçlarla sancı olmasın bebiş gelmesin diye bekliyoruz yani çok uzun oldu ama nolur git belki sancı değil normaldir ama önlem almış olursun riskin varsa diğer geliştirici vurur