23062021 Serenay07 ben o zamndayken kilo veriyordum canim habire kusuyordum 40 haftadayım sabah prilam almadigim sabah kusuyorum 27 haftadan sonra basliyorsun kilo almaya
MelekMervertlek Serenay07 65 ile hamile kaldım doğuma 90 ile girdim doğumdan 1 hafta sonra 72 kiloydum bebek 6 aylıkken 65 e düştüm şuan 2. Ye hamileyim 70 ile hamile kaldım 82ym bakalm kaç olacagm
mucizegebelik6 Symaergn ya oyle mi :)) kuzum kilo almaktan korkma doğumda illaki bi kısmı gidiyor. Önemli olan doğum sonrası beslenme. Tatlı yeyince süt yapiyo diye daha cok kilo alınıyor o yüzden guzel beslenme ile eski kilomuza geri donucez insallah
Symaergn mucizegebelik6 hamile kalmadan önce korkuyodum açıkçası kuzum , ya çok kilo alırsam diye. Gerçekten bu bana çok güzel motive oldu. Doğumdan sonra da kilo verebilirim. Tek istediğim sağlıklı bebişimizi kucağımıza alalım başka insan ne ister ki.
mucizegebelik6 Symaergn aynen öyle canm ben aksine daha çok yiyorum ben yedikçe oğlum kilo alıyor yemek yeyince karnını sev miniğim sende açıkmistin yarasın de ona 🤗
Berru 65 değil ama 60 kilo ile hamile kaldım 5.ayim bittiğinde 65,6.ayim bittiğinde 66,7.ayim bittiğinde 68 kiloydum sadece önümde karnım var aksi de olsa takilmazdim yeterli oğlum sağlıkla gelsin
SelmaGl Serenay07 68 le hamile kaldım. 32. Haftadayım 74 kiloyum. 76 77 ile falan doğururum heralde 😂
Serapmehmet_19 Serenay07 66 ile hamile kaldım, 25 haftalıkken 78 kiloydum şuan 32 haftalık olucaz 80 küsür olmuşumdur😢😢
Kubra_elif_ahmet Serenay07 Bende bi sorun var herhalde 😂65le hamile kaldım 25+4 bugün 75 oldum doğuma kadar 80 geçer herhalde
trmn_09 Serenay07 65 ile hamile kaldım şuan 27 haftalık hamileyim 66 kiloyum.Ama ilk başlarda 61 e kadar düştüm sonra tekrar aldım.
Ayshan9 Serenay07 kişiye bağlı degişir. Ben 64le kaldım. 71 kg doğurdum. Hemen doğumdan sonra 64e düşdüm.
Deletedmom_289 Serenay07 61ile hamile kaldım suan 74 kiloyum 34haftalıgım 🤢son aylarda çok alınıyor dikkat etmekte fayda var