Oznurkk Serenay07 vallahi yersen 30 kilodan fazla da alırsın. 3 kilo da alırsın o biraz da sana ve kilo alma eğilimine bağlı. Mesela ben 70 kilo ile hamileliğe başladım tam 10 kilo almışım cuma günü de doğumum var. Çevremdeki kilo alımlarını duyunca halime şükreder oldum 🤭
mucizegebelik6 Serenay07 boy 1.64 kilo 65 ile hamile kaldım zayıftım ama kemikliydim Suan 30 haftalığım 72 kiloyum 7 kilo aldım ama sadece karnım var bacaklarım kollarım çöp gibi 🤭 doğuma kadar 12 kilo olurum sanırım cunku son haftalarda dağa cok kilo alınıyormuş
star3star duyguuudmr bende ikizlere hamileym 58 ile hamile kaldım.kilo alımı bünyeyle alakalı birşey evet ama su içio yarayanlardanım.şuan için karbonhidratı kestim ama ilerleyen zamanalrda ne olur bilemiyorum.siz neler yapıyosunuz bu süreçte doktorum bana 3 ara 3 ana öğün beslenceksin dedi ama ben oladar yesem davul gibi olurum
Symaergn mucizegebelik6 canım benim resmen aynı kiloda hamile kalıp aynı haftada aynı kiloyu almışız 🤭🥰 dün sağlık ocağına gittim ve. Ebem çok iyi dedi kilon. Doguma kadar 5 6 kilo alabilirsin dedi. Ve ben o kadar bile almak istemiyorum
Ela532 Serenay07 64 ile kaldım 96 kiloyum çok yedim ama öyle böyle değil benim yaptığımı siz yapmayın 🙊
Ebrarliya Serenay07 65 le kaldim 60 indim asiri kusma halsizlik uykudan 😄🙈 37de 74.300 dum bakalim 38de dogumum olucak 2700 bebeginde kilosu
Esra1990 Bende 63 kiloyla kaldım 16 haftalık 72 kiloyum ama sürekli yattığımdan miğde bulantısı yüzünden temizlik falan yapsam belki vericem bile çok takıyodum bebeğim sağlıklı doğsunda yeterki kilo sıkıntı değil artık
Serenay07 Esra1990 aynen canım senımkı bıraz yattıgından olmus bıraz hareket etmeyı dene inşşallah ıyı olursun 🙏🙏🙏
23062021 Serenay07 60 hamile kaldim kuzum bende 80 kiloyum şuan dogumda ha bugun ha yarin zaten son aylarda kilo aliyorsun habire acikiyorsun sofradan kalkiyorsun 5 dakika sonra yine biseyler yeme istegi doguyor
Bekledimdegelmedin 65 ile hamile kaldım 75 kiloyum 38. Hafta. ilk başta çok az alıyordum ama son 1.5 aydır dikkat bile etsem 5 kilo aldım.