Eses4_ Hatunugur oğlumda 63 ile hamile kalıp bulantılarla 60 a düşmüştüm doğuma gittiğimde 83 kg idim 🙈 lohusalık bitene kadar 70 e düştüm . Daha sonra tekrar adet olmaya 9ay sonra başladım ve tüm kgları biraz da dikkat ederek vermiştim . Pandemi beni yine 69 kg yaptı ve yeni hamileyim umarım yine çok kg almam 🙏
Eses4_ Hatunugur karnımın alt tarafları çatladı doğal olarak çok kilo aldım sonuçta hamileliğim boyunca da hindistan cevizi yağı sürmüştüm gögüs , karın , yanlar , basen ve bacaklar ☺️
Seyma_ck Hatunugur 28 haftalık oldum +7 kilo 55 ile hamile kaldım 62 oldum.bakalım önümdeki 10 haftada neler olacak😅
Elfvli Hatunugur hamilelikte 6.5 kilo alıp 39. Haftada doğum yaptım. Suan 1 hafta oldu 1 kg kaldı. 🙏 Bu arada ben ilk.gebeligi 25 kg ikinci gebeliği 20.kg ile bitiren bir anneyin 🙈😊
Elfvli Hatunugur ilk gebelikte zaman içerisinde gitti. Daha yaşım 25 -26 genç olduğum için çabuk verdim sanırım. Sonrasında çok düzenli spor geçmişim oldu. 34 bedene kadar inceldim. 4 yıllık bir süreci oldu benim için. Ikinci gebeligim 8 sene sonra oldu . Aldığım 20 kg 10 kg 10 ayda verdim. 10. Ayda tekrar hamile olduğumu öğrenince bu sefer diyetisyene gittim. İlk önce kalan kilolarımdan verdim sonra üzerine 6 kg aldım. Onunda simdi 1 kg kaldı işte.
Hatunugur Eses4_ Bende kullanıyorum bebek yağı felan ama çatlicak gibiyim 🙄🙄🙄 basenlerimde oluşmuş minik minik