semakulekci Ayaz_Kuzum Hayırlı olsun canım sık idrar, bel ve kaburga ağrıları, uykusuzluk gibi sorunlar yaşadım ben şuan doğuma 20 günüm kaldı uykudan kafamı kaldıramıyorum bi anım bi anıma tutmuyor ya değişik duygular 😅
SimgeTuna Ayaz_Kuzum fiziksel olarak ağırlaşma, mide yanmaları, nefes nefese kalma, sık idrar, sırt ağrısı, geceleri uykusuzluk psikolojik olarak duygusallık, kaygılar🥲🥲 bunları yaşıyorum valla gümbür gümbür😹
Ayaz_Kuzum SimgeTuna ayy🤭🙊 yavaştan artık ağırlaştıgımı hissediyorum zaten:) bakalım daha ne gibi maceralar bizi beklicek😅
Funday35 Ayaz_Kuzum Bizimde 2 haftamız var 27 ye canım bebeğin göbek izasını geçti mi acaba ? Yukarı çıktı mı ben onu merak ediyorum şuan bizim bebek aşağıda kasıklarda hep 🙄
Ayaz_Kuzum Funday35 benimki ortada gibi ama gøbek seklim biraz daha asagida yani erkek bebek karnina uyuyo:) yoksa gøbek deliginin ustunu gecmis yani cunku oralar da sis artik 😅 Doktoruna danistin mi canim bu durumu?
Seserra Funday35 bende 22 haftaligim cidden bebek çok aşağıda bende korkuyordum benimkimi.asagida diye
Funday35 Ayaz_Kuzum Zamanla yukarı çıkar demişti 2 hafta sonra kontrol var canım sorucağım tekrar kendisine bakalım inşallah bizimde ozaman kadar yukarı çıkar 🙂
Ozgebhb Ayaz_Kuzum ben de yarın geçiş yapacağım nasipse 3. Trimester’a 😇 baya bi hareketlilik geldi çok şükür içimde hep kıpır kıpır :) bir de fiziksel ağırlığını hissetmeye başladım artık yavaştan :)
Ayaz_Kuzum Ozgebhb hadi hayirlisi canim🥰 aynen bende yavastan agirlastigimi hissetmeye basladim artik☺️
isimsizhesap Ayaz_Kuzum Kimsenin hamileliği bir değil kimsenin hamileliğini dinleyerek kötü şeyleri kendinize çekmeyin burda sırt ağrısı bel ağrısı uykusuzluk mide yanması vs vs ne şikayet edenler var ama Allah’a şükür 38 hafta olucam hiç ağrı sızı yaşamadım mide yanması 3 4 kere anca yani inşallah sizinde rahat geçer kimseyi dinlemeyin kıyaslamayın 🌸☺️
taspinar1007 isimsizhesap sizin bu haftalarda bebek hareketleriniz nasıldı acaba genelde sanki bu haftalarda bi yavaşlama oluyor kendim de yaşıyorum da merak ettim
Ayaz_Kuzum isimsizhesap sadece meraktan soruyorum☺️ Benimde Cok sulur simdiye kdr rahat gecti, umarim bøyle devam eder🤲🏻 inshaAllah herkesin ki rahat gecer🤲🏻🥰
isimsizhesap taspinar1007 Benim aynı haraketlerinde sorun olmadı şükür ama bebekten bebeğe değişir bence çünkü çoğu bu haftalarda kaburga sırt ağrısı gece uyku problemi yaşıyor bende onlar da olmadı sorunumuz yok şimdilik şükür tabi iki kere sancıdan hastaneye gittim birinde 80 90 lardaydı sancım baya kötüydüm yatış verdiler bide ciğer geliştirici yapıldı 35+4 dü ozaman sonra 36 da sancım oldu onda 40 60 arasıydı sabaha kadar açılma vs varmı diye bakıldı artık normal herşey doğumumuz geldi ☺️