Leyla001 Merhaba kızlar kese yuvarlaksa kızmış fasulye gibiyse erkek var mı doğruluğu konusunda bilgi merak ettim bende 😚
Bebiscann Leyla001 ben 4 gebelik geçirdim 3 oğlumun kesesi fasülye gibi kızımın ki yuvarlak, şu anda 3 çocuğum hayatta ama, onun için bunun doğru olduğunu düşünüyorum
Seda5892 Leyla001 oğlumda kese yuvarlaktı, 🤣 şimdiki hamileliğimde fasulye şeklinde idi kese ve kız, 🤣
Ays_cskn Leyla001 oglumda fasulye gibiydi simdi bunda yuvarlak gozukuyor dogrumuki acaba heyecanlandim bak😁😆
Leyla001 Bebiscann yaaaa benm de ilk kızım da noktaydı kese yuvarlak bu ikinci fasulye gibi yatay şeklinde 6 haftalık
hayallliiim Bebiscann kızda hafta büyüdükçe kese yuvarlak olarak mı büyüyor hafta büyüdükçe yataylaşır gibi sanki ama🤣
hayallliiim Leyla001 benmde 5+6 da ilk kese göründüğünde tamamen yuvarlaktı geçen gittin 9+1 fasulye gibi
eylulummmm @Leyla001 bence doğru benimde oğlum olacak inşallah doktor erkeğe benziyo dedi uzun kese yuvarlak değil bende doğru olduğunu düşünüyorum kesede küçükken fasulye şeklindeydi gerçektende
hayallliiim eylulummmm hımmm bende okuyunca sabahdan beri benm ilk yuvarlaktı 9. Haftada yataylaştı bu nasıl iş diyordum o zaman ilk 5 6 haftalık dan mı bahsediyorx
hayallliiim hayallliiim Leyla001 bak şimdi ni müddette bunu araştırın🤣🤣🤣5+6 da tam yusyuvarlak ama 9+1 de yataylaşmış o nasıl olacakki
Ays_cskn hayallliiim onu gostermediler bana lanet devlet hastanesi sadece kese olusmus duzgun dediler ultrason fotosu hak getire zaten ama elimde olan fotoda oyleydi
Ays_cskn hayallliiim benide oyle suan 5 haftaligiz esim kız istiyor nasipse hatta kese sol tarafina yerlesmis bence kiz diyor 🤣🤣🤣🤣
hayallliiim Ays_cskn benmde sol yumurtalık döllenmiş dedi doktor bebek tam ortada dedi ama sol döllenmiş dedi
hayallliiim Ays_cskn benim nasipse ilk evladım olacak ben kız evlatta erkek evlatta ikisinide rabbimden istiyorum ilk olumcada aslında çok farketmiyot ama geçen bereketli kadının ilk kız evladı olur dye bir hadis okudum sahihliğinden emin değilim o zaman içime bi şey düştü
hayallliiim Ays_cskn yoksa evladı olmayan olup hasta olan ne imtihanlar var haddimize bile değil rabbim evlat aratmadan verdi binlerce Şükürler olsun imtihan etmesin sağlıkla kucagımuza almak nasip olsun en önemlisi bunlar tabi ama