Nealakasivarrr 2anneoluyorum bende ikinciye hamileyim merak ediyorum nasıl geçicek diye… Sancısı vs aynı olur bence ama vajinal doğumda kaslar zaten esmek olduğu için ilkine göre bir nebze daha rahat açılabilir diye tahmin ediyorum. Benim ilk çocuğum erkek 4360 doğdu biraz zorladı beni. İkincisi kız kilosu daha az olursa ilki kadar zorlanmam diye düşünüyorum ama takdiri ilahi😀
Elahifa 2anneoluyorum ilk dogumum sancisi açılması ve kucağıma alışım toplam 1 saat sürdü çok hızlıydı yani🤲🏻 ikincisi sabah 8 de sancım başladı akşam üstü 5 te suni sancıyla doğum yaptım pek de kolay olmadı yani 😅 şimdi sıra 3.de bakalım o nasıl olacak
Eliff89 3 doğum yaptım😀 inanın her doğum kendine özeldi başlama sekli ağrısı hep farkliydi. İkincide açılma çok hızlı oldu toplamda 4 5 saat sürdü ama merak etmeyin ikinci doğumlar daha rahat ve kolay oluyor
Tazeanne0134 Eliff89 tecrübeli bi anne olarak sana bi soru sormak istiyorum benim ilk hamileliğim de %80 sancı ve 3 cm açılma vardı dr suni vs vermedi eve göndermişti mecburi sezaryen oldum bu doğumum normal doğum olsun istiyorum açılma daha hızlı olur mu acaba
mavi_8 Ben de 2.yi yapacagım. Çok merak ediyorum, herkes kolay ve hızlı diyor. Hatta dikişsiz doğum yapan çok duydum