Ha-ti-ce Kızlar merhaba 37 haftamdayım ilk doğumum olacak özeller malum fiyat olarak uçtu gitti şehir hastanesinde doğum düşünüyorum odaya refakatçi alıyolarmı odalar tek kişilikmi ebeler falan nası genel olarak bilgi edinmek istiyorum 🙏🏻
Beyzan738 Ha-ti-ce benm arkds yaptı orda gayet memnundu.. Refakatci bayan aliyorlar odalar tek kisilkde var iki kişilikte var sansa bagli birazda.. Ziyaret zamanlari oluyor esler çıkıp ineblyor uzun süreli degl ama.. Bende bir sene once orda dusuk yapmistm hemsre ebe tmzlk gorevlisi bile cok iyi ilgilenmislerdi.. Mecbur bende fiytlardan dolayı devlette yapicam dogumu.
ikimelekannesii22 Ha-ti-ce 1 kişi refakatcı alıyorlar tek odalarda var çift odalarda şansına ne gelirse odalar gayet temiz odanın içinde lavabo var duşa kabin var temiz yani tv var yemek yemek için sandalye masa var
Ha-ti-ce Beyzan738 çok teşekkür ederim aydınlattığın için çevremdekiler bilip bilmeden konuşuyor devlette yüzüne bakmıyolar azarlıyolar falan diye zaten hassas bi dönem insan korkuyo ister istemez🤷🏼♀️
Beyzan738 Ha-ti-ce yok ya durduk yere niye azarlasinlar ki..ole bsy olursa cevbini verirsin zaten her sklde sanciyi sen çekiyorsun gorevlerini yapip gdyolar iste ha tabi ozeldeki gbi ilgili olmuyolar tabki.. Durcagmz bir iki gun yapck bsy yok 🤗saglikla kucagimiza alalım insallah bebislerimjzi🥰❤️🤗🤗
Busratrk Bnde ikiz hamileyim doğum için şehir hastanesini düşünüyorum Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucagimizq almayı nasip etsinb
Ha-ti-ce Busratrk amiiin inşallah hepimizde hayırlısıyla kokaylıkla kucağımıza alalım bebişlerimzii♥️