Gozdeyasin Kız olursa daha geç ogreniliyornl erkek hemen kendini belli ediyor diyorlar ne kadar doğru şuan 9 haftadayim çok merak edioruz
GulnazYuldasova Gozdeyasin 18 haftada gittim ters döndü göstermedi 27 haftada öğrendim oğluşum olacak 🥰
Ozgeozgul Gozdeyasin 12 de öğrendim kendimi kaptırmadım değişir diye 15 de yine aynı cinsiyeti söyledi doktorumuz
Gozdeyasin betulyc evet şuan için erken ama eltim benim 9 haftada erkek olduğunu öğrendi biraz şaşırdık ama öyle şuan doğuma yakinlasti
Gozdeyasin GulnazYuldasova GulnazYuldasova ya 27 hafta geç olmuş sizinki ondan önce hiç tahmin eden oldumu
betulyc Gozdeyasin özel hastaneye gidiyorum 9.haftamda cinsiyet tahmini bile yapmadı 16.haftada belki olabilir dedi en net 18.haftada söyleyebildi
GulnazYuldasova Gozdeyasin evet geç oldu durumdan dolayı pek giremiyorum hastaneye canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz
pinarpi Haftada hiç beklemiyorken doktorum çat diye %80 kız dedi bende cinsiyet partisi yapmak istiyordum ama tüm hevesim kaçtı tabi 😂 daha sonra 15. Haftada tamamen kesinleşti kız olduğu
eylulummmm @pinarpi ayni beeen parti yapcaktim doktor bir anda erkek dedi ya yinede yapcam banane çok istemiştim kimseye söylemedim bildiğimi haberim yokmuş gibi şaşırırim herhalde :)
pinarpi eylulummmm ya ben dayanamadım eşime söyledim hemen 🙈😂 bi de o haftalarda biraz kanamam olmuştu moralim bozuktu filan o yüzden hevesim kalmadı pek. Ama sen söylemediysen ve istiyorsan yap mutlaka içinde kalmasıın 😊