minikbebegim19 konak_bebegi47 ben aldm dalin teee 27 28 haftalarda yıkadım 37 deyim hala dalin kokuyor kapalı durduğu için mi bilmiyorum
Zehra9616 konak_bebegi47 granul aldim 1 kilo dalin onunla yikiyom en hijyenik olanlar granuller zaten
Hhilall37 konak_bebegi47 dalan granül matik ile yıkadım tüm kıyafetlerini sertleşme vs yapmadı kalıntı da bırakmadı
konak_bebegi47 minikbebegim19 ben 33teyim bugün yıkıycam ama deterjan konusunda beni çok tedirgin ettiler😐 ablam normal deterjan daha iyi diğeri kıyafetleri yıpratıyor dedi onun için kararsız kaldım 🤷😂
Poyrazin_annesi Ben duru granül aldım arkadasımın tavsıyesıyle ama memnun kalmadm. Erimemiş sabunlar hep kıyafette kalmış beyaz beyaz. Bnde dalin sıvı deterjan aldm
Gzde14 konak_bebegi47 bn dalinin yumuşatıcısını aldım ama onu dökmedim duru lavantalı sabun tozuyla yıkadım o da güzel yumuşak yapıyor yıkadım ütüledim hazırladım sadece biberonunu yıkayıp koycam sadece o kaldı
Civcivinannesiii konak_bebegi47 evet verir kimyasal.var iclerinde.. Ben siveno marka ile yıkadim dogal icerik kokusuda yok yumos yumos oldular
Busramislina Uzun süre dalin kullanmıştım ben ama alerjik bir bebeğimiz olunca doktorumuz dalini hemen bırakmamızı söylemişti . Bu kez green clean almayı düşünüyorum bende. Ama fiyatlar o kadar artmış ki şok oldum görünce 😵💫