sayre Adetime 5 gün kala beta hcg baktırdım 6.35 çıktı, bu ne demek oluyor? Hamilelik olabilir mi sizce?
MTugba sayre beş üstü hamilelik sayılıyor cnm :) sanırım hamilesin yinede iki gün sonra testi yenile eğer yükselme iki katı ise güzel ilerliyor. Hayırlı olsun
sayre MTugba yaaaa gerçekten miii, inşallah artiyordur kasıklarımda biraz ağrı var.. insan umutlaniyor bana düşük gibi gelmişti de :)
MTugba sayre daha çok yeni cnm agrın olmasında normal. Sen bol bol dinlen iki günde bir testi yenile iki defa felan yap bunu iki kat artıyorsa hepsinde yada fazlası sağlıklı bir gebelik demekmiş :)
Leylasiva21 sayre tahmin edebiliyorum iki defa düşük yaptim iki günde bir gitmek çok zor yanı keseyi görüp kalp atışını duyana kadar 9 defa dogurdum.
sayre Leylasiva21 ayyyy Rabbim isteyen herkese versin tabi ki. Kimseyi bu duygudan mahrum birakmasinnn
sayre Deletedmom62627 ay ciddi mi yaaaa😂😂 bana çok düşük geldi başta 6 ne ki insanlar 15000 lerden falan bahsediyo diye düşünüyordum 😂😂
sayre Mimii94 süper yaaaaaa, peki bir şey sorucam ben idrarda erken gebelik testi de yaptırdım negatif çıktı daha erken mi bakmak için idrar testine acaba
Mimii94 sayre evet 2,6ciktiginda idrarda negatifti. Adet olacagm gun yaptigimda birgin cift cizgi olmustu. Hamile olabilirsiniz:)
Deletedmom62627 sayre ay bunu bende yapmıştım bendede negatif çıkmıştı bide 45 tl para vermiştim teste 😂
Ays_cskn sayre adetine varmis daha bence gayet iyi yukselir merak etme gunun gecene kadar 2 gune bir 2 kati artmasi gerekiyor bi sure kan takibi yaparsin sonrada dr gidersin ve keseyi gorursun insallah 😊
seyma-02aslan sayre hamilesin canım😚 Allah hayırlı etsin inşallah. Bende 10 iken öğrenmiştim çok korkmuştum değer düşük diye 🙈😁
sayre seyma-02aslan 21 inde regl olmam gerekiyor ben bugun idrar testi yaptım ama yine negatif çok üzüldüm ya