nursanyildiz Korkulacak hiçbir durum yok hanımlar anlık bir sancilanma oluyor adetin ilk günü gibi maksimum 1 dk sonra geçiyor.
Mahidevrann nursanyildiz 1 dk bile değil doktor bana 10 a kadar say demişti 8 de bitmişti yani anlık saniyelik oluyor 😊
Esmavoles Rahim filmmi hangi sartlarda isteniyo acaba yada bi sorun olursa alttan muayenede cikiyormu kafami artik o kadar karistirdilarki gecen ay doktorum smear aldi sonucunu ayin 28de ogrenmek icin gidicem enabizdan baktim bi sorun gorunmuyo
Arzz Esmavoles eğer erkekte sperm testinde kadında yumurtalık rezervi ( amh değeri)nde bir sıkıntı yoksa rahim filmi cektiriyorlar birkaç dk lik bir operasyon
nursanyildiz Esmavoles ben 2 yıllık evliyim 1 sene önce 1 kürtajım oldu eşimde sıkıntı çıkmadı benimde kan değerlerim normal ama tuplerden suphelendi acaba bir sıkıntı var mu diye onun için istendi
Esmavoles nursanyildiz bende 2 senelik evliyim ilkkez gecen ay gittim kan degerleriim hepsi iyi smearda alalim dedi dun enabizdan baktim bi sorun gorunmuyo carsamba sonuc icin gitcem burdan gordumde rahim filmi vb hangi sartlarda isteniyo diye kafama takilmisti canim cok tesekkur ederim 😊😊
Kevser06 nursanyildiz benimde bir kürtajım olmuştu ve hala gebe kalamadım yılbaşına girmeden önce rahim filmi çektirmemi söyledi doktorum çektirdim inşallah bizde en kısa sürede hamile kalırız🥲🥲🥲
nursanyildiz BIR_SIYAH__HIAYESI63 1000tl verdim ortalama hep bu şekilde 1000 1200 arası 3 dk işlem için çok fazla bir ücret aslında
BIR_SIYAH__HIAYESI63 nursanyildiz baya yuksek yaa bin TL ne demek devlette yokmu rahim filmi peki orda ücretsizdir belkide
nursanyildiz BIR_SIYAH__HIAYESI63 onu bilmiyorum ama kendi doktorum medikalparkta bana hastanede çekinme çok ağrılı bunun için özel görüntüleme merkezi en iyisi bende biraz korkagimdir canim tatlıdır mecbur verdim
Arzz Çoğu insan hsg testinden sonra hamile kaliyor yüzde yirmi beş artiyormus iyi değerlendirin bu ayı eğer bir sıkıntı çıkmazsa rahat olun hamile kalabilirsiniz