Mihriballim Kizlar günaydın ☺️🙏 bebeğim vajinamin içinde hickiriyor resmen yani genital bölgenin üstü oynuyor bebeğim hickirdikca sizde de oluyor mu böyle bide çok hızlı hickiriyor çok sık aralikla 😀 normal mi
iki_melek_annesi Mihriballim Bende de o var hıçkırık mı oluyor 1dk yakın sürüyor sanki damar atıyor tı tık diye biz 33 haftalık olduk vajinamın üzerinde oluyor ben de doktora soracaktım bişey mi oluyor diye içimde 😅😅
mucizegebelik6 Mihriballim 30+3 benimde aynı kafası vajinamda zaten bildiğin hıçkırıyor bu aralar çoğalttı bide. Neden bu kadar hıçkırır
Zehra9616 Mihriballim normal cok hickiran bebis dogduktsn sonrs hemen emmeyr baslar derler ebeler insallah emer 😊
Lavinyam Merhaba sorunuzla alakalı degil ama birşry sormak istiyorum ben 20 haftalık gebeyim bebek nasıl hıçkırık nasıl anlıyorsunuz ilk gebeliğim 🙆🏻♀️✨
Mihriballim Lavinyam bebek biraz daha büyüdüğünde karnınızda ritmik olarak zıplıyor resmen 😀😀 bı kaç dk sürüyor ve geçiyor genelde 24- 25 haftadan sonra çok çok net dışarıdan da belli oluyor 🙏
Lavinyam Mihriballim biraz daha vaktimiz var demek ki 😁çok teşekkür ederim ❤️ saglıkla kucağınıza alın 🙆🏻♀️✨
1prenses_annesii 34 teyim benim de aşağıda hıçkırıklarını hissediyorum hıçkırıar onlar için bir nevi nefes egzersizi gibi biseymis cigerlerini gelistiriyolarmis
Mihriballim 1prenses_annesii içimde baloncuk patlıyor gibi çok değişik bişey ya ☺️🤭 ilk hamileliğimde bunları yaşadım mı diye sorguluyorum kendimi çok unutmuşum 😀
iki_melek_annesi Mihriballim 3.gebelik ama unuttum gitti herşeyi bunda sanki ilk hamileliğimin yaşıyorum, ablasıyla arasa 12 sene
Mihriballim iki_melek_annesi ay masallah 😀 benim beş sene arası ama ben bile unuttum o kadar normal ki unutmaniz
Mihriballim mucizegebelik6 doktorum çok iyi demisti çok hickiriyor dediğimde egzersiz yapıyor nefes egzersizi demişti ☺️
mucizegebelik6 Mihriballim yapsınlar bakalım. Sen bida gittin mi kontrole bebis ne kadar olmus kilosu. Ben covid olunca kilo almicak diye ödüm koptu
Mihriballim mucizegebelik6 en son 1500 gramdi haftaya Çarşamba gidicem . Kıyamam çok geçmiş olsun almisbmi kilo gittiniz mi kontrole
Bursaspor16 Benimde karnımın içinden kırt kırt diye sesler geliyor bazen kemiklerindenmi acaba varmı böyle bi durum yaşayan 😀😀
Mihriballim Bursaspor16 benimde kaburgalarimdan geliyor kemik sesi resmen bide aşırı kaburga ağrısı var