Evettt kızlarrr çok şükür bende doğurdum diyenlerdenim ❤️ Görmüşsünüzdür belki o günün gecesi post açmıştım doğum sancısı diye. O gün sorduğum gerçekten doğum sancımmış. Tabi biraz evde çekmek istedim sancıyı, duşa girdim, uzana bildiğim kadar uzandım arada kalkıp yürüdüm. Artık dayanamicağım vakit eşimi kaldırdım ve hastaneye gittik. Yatış olucağından o kadar emindim ki çantama ekstra çamaşırlar doldurmaya başladım şarj aletimi aldım ve öyle çıkmıştım. Nst bağladılar, çatı muayenesi ve usg baktılar ve sancımdan dolayı yatış verdiler. O gün o gece hiç uyuyamadım zaten sancıdan dolayı. Gelip sürekli çatıma baktılar en sonunda açılmam vardı. (Hastaneye gittiğimde açılmam yoktu sanırım, bişey dememişlerdi) 3 cm açılmam olmuştu. Daha sonra sancım daha çok arttı gelip yeniden baktılar 5 cm açıklık olmuştu bile. O sancıyı biraz daha çektikten sonra benden artık ıkınma isteği gelmeye başladı. Hemen doktorlara seslendim gelip baktılar ve 8 cm açıklığa ulaşmış kızım gelmeye hazırlanmıştı. Doktorlar gelip sürekli baktılar ve ıkınma konusunda fikirler vermeye başladılar pozisyon önerdiler vs vs. Bu arada doktorlar ve ebelerim gerçekten çoook iyiydi. Hep dua etmiştim inşallah iyi doktor ve ebe denk gelir diye. Ümraniye devlet hastanesinde doğurdum onuda söyleyeyim. Beni en çok zorlayan şey kızımın kanaldan geçmesi oldu ıkınmalarımı hep yarıda kestiğim için kendimi ve boğazımı biraz fazla zorlamışım ama hiç önemli değil 😅 ıkınırken en sonunda bişeyin geldiğini hissettim ve dokundum, kafasıydı 🥰 o sırada doktor geldi ve kafayı gördü hemen beni çatıya otutturdular ıkınman geldiğinde hemen söyle dediler biraz fazla zorlandığım için kesik atıcaklardı. Ikınmam geldi ve ben ıkınmaya başladıktan hemen sonra kesi atmışlar ve altımdan sıcak bişeyin balık gibi kaydığını hissettim anında bakmamla kızımın o mükemmel sesini duymam bir oldu saat 15:57 de doğumum gerçekleşti. Tabi o sıra kızım ağladıkça bende oturdum ağladım o kadar duygulandım ki.🥲🥲 Dün taburcu olduk ve artık evimizdeyiz. bu arada kesi atarken ve dikerken bişey hissetmiyosunuz uyuşturuyolar. Az biraz dikiş ağrım vardı ama inanın ki kalkmaya yürümeye asla engel bi ağrı değil. Ben normal doğurduysam sizde doğurursunuz. Çünkü adet sancısından direkt tansiyonu oynayan ve bayılan bi insandım. Herkes bana bayılırsın dedi ve doğuma kadar bende bundan korkmuştum. Allah güç veriyo inanın adet sancısından oynayan tansiyonum doğum sancısından hiç oynamadı. Şuan 2 günlük olduk bile ❤️ Doğuramazsın, bayılırsın, dayanamazsın diyenlere inat doğurun 😅 Bu doğum hikayesini yazmayı o kadar bekledim ki çok şükür banada nasip oldu. Rabbim herkese sağlıklı doğum nasip etsin sağlıkla alırsınız kucağınıza 🥰 şunu demeden de postu kapatamazdım “bebem koynumda” dkddmdkddkdmdm