Gks AdasMom bende 16.haftada oldum. Sadece dr kontrolü için evden çıkıyorum. Wc için kalkıyorum hep yatıyorum.
AdasMom Gzmstf şuan birşey hissediyor musun nasıl geçti? Çok korkuyorum ☹️ Sanırım bende haftaya olacağım doktorum olmamı önerdi
Gzmstf AdasMom doğum kanalında olduğu için şuan sadece aşağıya baskı var sızlama gibi oluyor. Erken doğum için kesinlikle olmanı tavsiye ederim korkulcak birşey yok genel anesteziyle hiç birşey hissetmiyosun çıktıktan sonra yarım saat bi ağrım oldu okadar. Serklaj olmasaydım bebeğimi kaybedicektim şimdi şükürler olsun diyorum. dikişlerim alınıcak bendede onun korkusu var doğum yaklaştı :)
AdasMom Heaven1708 Geçmiş olsun , umarım kolay Doğumun olur. Ben 13+4 şuan haftaya serklaj olacağım. Ahhh korkular işte umarım acısız atlatırız 🙂
AdasMom Gzmstf Gzmstf inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Dikişler alınırken sorun olmaz doğum heyecanı o korkuyu bastırır sanırım 😄
Heaven1708 Gzmstf merak ettiğim bi konu var. Malum serklaj yüzünden evden çıkamıyoruz. Bebek alışverşini hazırlığını ne zaman yapmaya başladın. Nasıl hallettin. Ben bebeğe bişi olucak diye ayağa kalkmaya bile korkuyorum😞
Gzmstf Heaven1708 ben çıktım doktorum yasak koymadı ama sürekli dinlen dedi sadece serklaj olduktan sonra 1 hafta evdeydim. Alışverişimi yaptım 30 haftaya kadar dayan dedi doktorum çok şükür 36dayız. Erkenden doğum çantamı hazırladım. Doktorum çarşı pazar gezme ama gezersende dinlene dinlene dedi. Çok kasmadım açıkcası. Şuan herşeyi hazır
Gzmstf AdasMom erken doğum olursa diye 30 haftama kadar çantamı, odasını hallettim. Odasını parça parça internetten aldım. Dünde ufak tefek kalanları bitirdim
Heaven1708 AdasMom sadece doktor kontrolüne gidiyorum 10 günde bir bide wc ye kalkıyorum. Devamlı yatıyorum
AdasMom Gzmstf aynen bana da bu şekilde söyledi doktor, hareket etmekte pek bi kısıtlama yapmaya gerek yok dedi.. tabiki dikkat etmek gerek , bakalım serklaj sonrası neler söyleyecek 😅
Gzmstf AdasMom dikkatli olduktan sonra inşallah bişey olmaz yanlız bu haftaya kadar çabuk zaman geçtide artık geçmiyor :) hazırlıklarla oyaladım malum kendimi artık herşeyi bitince doktorun ağzına bakıyosun noldu nolucak diye :)
AdasMom Gzmstf canım harikasın birşeylerle oyalanmak en iyisi :)) bu kadar zaman geçmiş minicik bir süre kalmış o da geçecek inş. :)) Biz daha yolun başı sayılır , günler hiç geçmiyor 😴😄
Gzmstf AdasMom geçer canım geçer sen korkma ama ol serklajını doktor önerdiyse sonrası için rahat olsun. Benim çocuğu inanki dikişler tutuyor doktor dikiş olmasaydı çoktan doğurmuştun dedi :)) şimdide öyle çıkıcam çıkıcam diye bastırıyor kafayıı :)