Ceylin680 Tazeanne0134 benimde son 69 artık günlerimi dinlenerek geçiriyorum.agirlastim nasip inşallah vaktinde gelir .Allah hepimize hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin.azkalmis sanada gözün aydın🙂😉
Sinem_20 Tazeanne0134 35+1 sezaryen olucam sonn 25 kaldı ama dün nts’de sancim çıktı doktorum kanaman suyun gelebilir bu hafta dedi inşallah vaktinde gelirler🤲🥲
Tazeanne0134 Ceylin680 aynen çok şükür ben son günleri bile dinlenebileceğimi düşünmüyorum ama bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinler sizin cinsiyet ne
Ceylin680 Tazeanne0134 ben öğrenemedim ama kız tahmin ediyorum .sağlıklı olsun evlat Allah’ın hediyesi kız da güzel erkekte 💕😜
Tazeanne0134 Sinem_20 inşallah canım sağlıkla gelsinler bende normal doğum istiyorum herhangi bi sorun çıkmazsa
Tazeanne0134 Ceylin680 kesinlikle kaç haftalık hamilesin sen şimdi drlar bizede kız diyor ama net bi şekilde görmedik daha 😂 oğlumda 22+6 öğrenmiştik
Ceylin680 Tazeanne0134 30 haftalık hamileyim ben özele gitmedim .devlette sordum net cevap vermediler .açıkçası çok ta merak etmiyoruz .eşimde bende sadece sağlıklı olsun istiyoruz 🤩🐣
Ceylin680 Tazeanne0134 2.olcak ilk kızımı 3 aylıkken lösemiden kaybettim .evde sadece 12 gün durabildik hep yoğun bakım da durdu.son 18 gün bende onla çocuk Hastanesi’nde kaldım.insallah bu bebeğimle daha güzel günler görürüm.rabbim büyük umudum var.
Tazeanne0134 Ceylin680 aaa çok üzüldüm canım inşallah sağlıkla doğar ve sağlıkla büyütürsün ben hep öyle dua ettim çok şükür oğlum şuan 25 aylık diğerine de kavuşmaya az kaldı sanada az kalmış inan sağlık olsunda kız erkek fark etmez
Ceylin680 Tazeanne0134 amin inşallah eğer yaşasaydı kızım bu karnımdaki bebek dogunca aralarında 26 ay olucakti.hersey nasip kısmet Allahım ona cennet vermiş .Allahım bütün yavruları annelerine bağışlasın hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın .
Tazeanne0134 Ceylin680 âmin canım inşallah oğlumla aralarında çok bişe yokmuş Rabbim’in takdiri sonuçta hepimiz farklı imtihanlardan geçiyoruz size de cennet anahtarı olur inşallah benim oğlumla kızım arasında 28-29 ay olacak inşallah