Tgba29 Selam kızlar, bana bir yakınım hiç kullanılmamış bir puset verdi o yüzden travel sistem almaktan vazgeçtim ama bu puseti de takabileceğim bebek arabaları var mı bildiğiniz? Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim☺️
Imasleeper Tgba29 markasına bakman lazım canım bide arabaya oturma yerleri var mı pusetin o özellikte olmalı ki arabaya takabilesin
Busra2013 Tgba29 bence canım oyle yapma cunkı her araba her pusete olmuo takılan yerlerı farklı oluo bence takım kendın al
semakulekci Tgba29 Baby2Go Mc PlusTravel sistem bebek arabası bunu aldım çok güzel. Aynı zaman da puset oto koltuğu da oluyor.Ama bunda pusette geliyor birde uyarmı senin pusetinin markasıyla bilemedim sıkıntı bence 🤔
babynil @Tgba29 her pusetin takma aparati takilan yeri farkli oluo. Boyle puset var araba bakiim derken daha pahaliya cikabilirsi. Bende araba alip puseti bulurz dedm ama oyle olmadi
Imasleeper babynil biliyorum her pusetin farklı benimkide farklı aparat sadece örnek göstermek için bunu attım zaten ama arkadaşın pusetinde hiç aparat yok onu takamaz maalesef