Msa97 34+5 deyim 2 gün önce tesadüfen gördüm çok ufak kırmızı iki çizgi ama hiç istemiyordum. Ne güzel 34 de kadar da çatlamadım diyordum var mı benimmgibi olannn??
papatya981 Msa97 valla canım vücudun elverişli demek ki hafifte olsa çatlamış ne kullanırsan kullan devam edecekse eder moral bozmak istemem ama Kuru cildin varsa sürekli nemli tut benim arkadaşta 280 TL civarı para verip bir krem aldı boş oda 5.ayinda çatladı ben çok şükür 8.ayima girmek üzereyim sadece krem sürdüm el kremimden 3.aydan 4.aya kadar o kdr iç karnin falan genişse catlamiyorsun 🤷
minikbebegim19 Msa97 ilk 31 de çatladım kimse böyle çatlamamıştır inanıyorum göbeğimin altı ve genital bölgem çok aşırı çatlak. Beyaz tenim morumsu siyahmsı olmuş beyaz ten görünmüyor düşün genitalim bak.
Taha100111 papatya981 benimde iç karnım geniş 9.cu aya kadar hiç catlamadim diye seviniyordum doğuma 1 2 hafta var çatır çatır çatladim valla :) bide yağlı bir vücudum var :)
neyzenesra 39+1 deyim hicbirsey kullanmiyorum sıfır çatlak , vücut yapısı tamemen bence ya da ben pilates yapıyorum sürekli olarak, belki esnek vücut yapısına sahibim ondan da olabilir
TubaDMR4 minikbebegim19 of bende öyle oldum ya 31 e kadar hiç çatlağım yoktu karnıma ağda yaptırdım ertesi sabah uyandığımda çatlağım oldu ve iyice arttı napcam bilmiyorum 😞
Ebru5553 Msa97 İlk hamileliğimde Acı badem sütü ve kakao yağını karnım çıkmaya başladığı andan doğuma kadar kullandım hiç çatlağım olmadı şuan ikinciye hamileyim tekrar başlayacağım bunda da olmasın diyr
Mrv1007 Msa97 35+4 oldum hiç çatlamadım diyorum ama öyle çok kaşınıyor ki karın bölgem deliriyorum geceleri kaşımaktan kesin çatlak olacak 🥲 lierac kullanıyordum ama son zamanlarda pek düzenli kullanamadım😭
Mrv1007 Msa97 gebelik kolestazı olmuşum bir de safra asitleri kana falan karışıyormuş ondan da kaşınıyorum. Bütün vücudum uyuz köpekler gibi kaşınıyor iki haftadır artık sonlara geldikçe doğursam da rahatlasam diye ağlamak istiyorum her gün😭😭