Gamzess1 Uyuyamıyorum kötüyüm ya burnum aşırı tıkalı ne kullanabilirim bilen var mıı ağızdan nefes almaktan boğazım acıdı iyice 😔
Bbusraa_ Gamzess1 ben illiadinin çocuk için olanını kullanıyorum 6 aydır nerdeyse sende bi canım istersen iyi gelir
Garipduygular- Gamzess1 Serum fizyon kullanabilirsiniz. Eczanelerde satılıyor. Bana doktorum kullanabilirsin demişti. Yaklaşık 2-3 hafta önce covid atlattım, aynı şikayetten muzdariptim. Geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle.💐
meltemkumsal16 Gamzess1 benimde 3 4 gundur hapşırık ve burun tıkanıklığı akıntısı var covid mi acaba grev var diye testte yapmadılar 😑
Yaseminf Gamzess1 ben de covit geçirdim en iyi tuzlu su geldi baya rahatlattı bi süre birkaç saatte bi tekrarladim tek belirti burnum tıkanması o da uyku bile uyutmamisti çok geçmiş olsun nane limon kaynattim bi de bitkisel şeyler sıkıntı hamilelikte diye sadece nane limon bi fincan bi de zencefil Bal limon
meltemkumsal16 Gamzess1 evet zaten artık yapmıyorlar herkese bende evde zencefil limon nane karışımı bide c vitamini portakal sıkıyorum