ayse-huseyin16 c-peker bizde 30+3 ne ara bu kadar büyüdük bilmiyorum 🥰 hepimizin aynı şikayetleri uykusuzluk gece tuvaletleri bel ağrıları 😄 sağlıkla gelsinler inşallah ❤️ Bizde kıyafetlerimizi yıkadık ütüleyip yerleştireceğiz. Çantamızı hemen hazırlamak istiyorum ama bebeişin herşeyi tamam benim eksikler var iç çamaşır pijama takımı gibi ☺️
iki_melek_annesi c-peker Son 2 ay demiyelim 😊33 haftalık olduk bizde bel ağrısı var, yorgunluk varr, halsizlik var, bebek kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleştirdik, Bi doğum çantasını hazırlamak kaldı benim son 5 haftam kaldı doğumum 1 Nisana Allah izin verirse 🤗🤗
blueberyy00 c-peker Nisan 1 inşallah doğum sayılı gün kaldı bize heycanla bekliyoruz ama bizimkisi çok aceleci erken gelmek istiyor biraz
Mervepera c-peker 31+4 um 19 nisan yazıyor normal dogum için ama sezeryan olucam çok merak ediyorum ne zamana denk gelecek diye doktor hala bise demedi cildircam 🥲🥲
mercimeginannesiiii ayse-huseyin16 Sağlıkla alalım kucaklarımıza kızçelerimizi 🥲🌸 Hayır eksik bir iki parça eşyası kaldı onları tamamlayıp yıkamaya başlamayı düşünüyorum bu hafta inşallah. Kendim için de henüz lohusa takımı vs almadım. Kilo alırım diye cesaret edemedim, istediğim gibi bir şey de bulamadım açıkçası. Bizim çanta hazırlığı en erken 33. Haftada olur herhalde🤭 Siz hazırlığınızı yaptınız mı?
Esranr95 Benimde 18 nisan görünüyor ama henüz doğum şeklim belli değil 🥰 heyecanlıyım birazda doğum korkusu içindeyim bebeğimde birazcık iri gidiyor nasıl doğuracam merak içindeyim 😊
ayse-huseyin16 mercimeginannesiiii benimde aynı lohusa takımım yok iç çamaşır alıcam yüksek bel bunlar eksik ondan hazırlamadım. Kıyafetlerimizi yıkadık bi kısmını ütüledik bir kısmı hala duruyor belim ağrıdığı için yarıda bıraktım ufaktan temizliğe de başlayınca kaldı şimdilik 💕
Fadmet c-peker 31+1iz şu an, çok çok heyecanlıyım bir yandan korkularım da var tabii. Alışveriş kısmı bitti haftaya da yıkama ütüleme kısmına geçip çantamı hazırlamayı planlıyorum. Çok ağırlaşmadım ama ister istemez daha çabuk yoruluyorum özellikle de yürürken ağrılarım oluyor biraz. Tabii bi de geceleri arada gelen adet sancılarım var. Ama çok şükür hiçbiri de dayanılmayacak ağrılar değil 🥰💓
mercimeginannesiiii ayse-huseyin16 Temizlik için çok erken değil mi Ya ? Ben 34 ten sonra yapmayı düşünüyorum. Tabi herkesin kendi bileceği iş , bana doktorum geç doğum bekliyorum dedi. Ben de bir rahatladım açıkçası🥰
ayse-huseyin16 mercimeginannesiiii temizlik için erken tabi ki ama ben kış temizliği de yapmadığım için artık herşey gözüme pis görünüyor halim varken yavaştan yapayım diyorum doğuma yakın öyle bi üstünden geçerim ailemden kayınvalimden uzakta yaşıyoruz bana kimse yardım etmeye gelemez mecburen böyle yapmaya karar verdim çünkü her geçen gün bel ağrım artıyor doğuma az kala hiç yapamasam bile en azından yüzeysel yaparım çok kötü olmaz.
mercimeginannesiiii ayse-huseyin16 Maşallah sizin için iyi olmuş. Temizliği de çıkarmışsınız aradan. Sağlıcakla bekleyin bebişi, dinlene dinlene ☺️🌸