meltemkumsal16 Sedapink bende 17+1 im sanki 12.haftadan sonra çabuk geçti ama karnımda büyümedi kiloda almadım sizin nasıl hareketlerini dün hissetmeye başladım keske karnımız büyüse de hemen dışarıdan izlesek hissetsek 🧚♀️💕
Zzzzzz6565 Sedapink ben de 13 haftalık oldum çok tedirginim size de oluyor mu sırt üstü uzanırken sağ alt tarafımda bi yumruk gibi şişlik geliyor elime bazen tekrar baktığımda olmuyor normal mi siz hiç yaşadınız mı yardımcı olur musunuz 🥺
Esra1990 Bende 3 gün sonra 16+ 3 zaman hızlımı geçiyor yoksa geçmiyomu bu haftalarda 20 haftalık olmasını bekliyorum biran önce 😁
Sedapink meltemkumsal16 valla ben 7kilo aldım canım aşırı yemek isteğim var aşırı bi hareket değilde pırt pırt arada atıyor
annehzl Zzzzzz6565 normal çünkü bebeğin o rahmin o bir oraya bir buraya hareket ediyor içini daha çok rahatlatmalı bu durum bnce
Esra1990 Sedapink cinsiyete 12 haftalıkken erkeğe benziyo demişti üç gün önce net erkek dedi sağlıklı olsunlarda 😊
meltemkumsal16 Sedapink evet benimde o şekilde bazende dalgalanma oluyor 🧚♀️💕olsun bebek sağlıklı olsun da kilo önemli değil 🌺
Zzzzzz6565 Sedapink hiç denediniz mi sırt üstü uzanıp karnınıza elinizle hafif bastırarak baktınız mı ben o şekilde farkediyorum
Busrauraz11 https://imgyukle.com/i/EQGzJo kızlar bakarmisiniz kesenin icinde 5 haftalık bebek büyük değil dmi fasulye gibi durmuş😊
Sedapink meltemkumsal16 aynen kuzum onlar gelip geçiyor veriliyor zamanla en önemli olan onların sağlığı ☺️☺️