eljid mucizemizibekliyoruzz ewet cnm çok kısa ve 18 haftaliktan belli bole ve şuanda çok şükür rabbime 28 haftlgm
Sevdaaa mucizemizibekliyoruzz sınırdaydı 2 ilaç kullandım çalışıyordum ama mümkün olduğunca dinlenmeye çalıştım ev işlerini özellikle eğilip kalkarak yapılan işleri yapmadım ve kesinlikle tempolu yürümedim hep yavaş yavaş yürüdum hızlı yürüdüğünde kasılma olabilirmiş
Sevdaaa mucizemizibekliyoruzz bebeğim tersti ve bununda etkisi varmış 40. Haftaya gelebilmemde alt kısma baskısı az olduğu icin
Skdag mucizemizibekliyoruzz hele benimki başüstü yetmezmiş gibi bir de yüzüstü dr ha geldi ha gelecek dedi😔
mucizemizibekliyoruzz Skdag hadi ya bizimki sırtüstü yüzüstü değiştiriyorda ama baş aşağı duruyor genelde. Kaç haftalıktı sizinki
Skdag Bizimki stabil hep yüzüstü.Dr hiç hoşuma gitmedi bu dedi😣32+3 teyiz 3 gün önce 1770 gr demişti.Sizinki kaç haftalık kaç gr?
mucizemizibekliyoruzz Skdag dün 26+5tik 950 gram 32 cm dedi 1 hafta önden gidiyormuşuz öyle dedi doktor :) sen sezeryan olamazsın gereksiz olur dedi bana. Çocuk normal yolla doğacak belli dedi kafa hep orda ya 😄
eljid mucizemizibekliyoruzz çok şükür bu zamana kdr hep yattm ve şuanda normal hayatmdaym gezme yok ama ewin içinde öle dolaniorm felan yani genellikle dinlenilen çok şükür doktorumda çok iyi çok şükür rabbim korursa oluo cnm
mucizemizibekliyoruzz eljid çok entresan. Hastaneye bile yatırmamışlar daha doğurmamışsınız bile maşallah
mucizem61 benimde baştan beri hep assada bebeğim 26 haftalık olduk hala assada erken doğum riski var ama progestan bende kullanıyorum baştan beri ağızdan alıyorum 200 mg sabah aksam hayirlisiyla otuzuncu haftayı tamamlasak vallahi bende genelde istirahat halindeyim is falan pek yapmıyorum
eljid mucizemizibekliyoruzz aynen cnm çok sukur rabbime doktorum sonuna kadar görürsün dio bakalım insallah