honeyland Sumeyy3 Hacettepe de sabit doktor yok ben poliklinik de muayene oluyordum ha ek ücret verilip doktor da seçebiliyordu Murat ve özgür hocalar çok ıyı gidenler memnun kalıyor
Babysharkdutdutdut honeyland normalmiydi dogumunuz acaba. Doğum da ebeler nasıldı, normal dogurduysaniz eğer suni verildimi sanciyi yataktami çektiniz yanınıza refakatçi aldilarmi, odalar nasıldı. Çok soru sordum size ama ilk dofumumda çok çektim bunda çok tedirginim
honeyland Edaozkan34 internetten alamadınız mı yoksa erkenden gidin şansınızı deneyin bir ben alamamıştım akrabam sağolsun aldı bana da
Edaozkan34 honeyland hiç bir yerden alamadım daha doğrusu nereden alındığını bilmiyorum o yüzden sordum size de
Babysharkdutdutdut honeyland murat hocanın ücreti çok pahalı hastanede muayene etmiyor zaten, polikliniğe bir kere gittim ama hiç memnun kalmadım ben çok dar ve pisti. Şuan okadar kararsızım ki Hacettepe yemi devam edeyim şehir hastanesine mi diye düşünmekten kafayı yicem 🤦🏻♀️ size cinsiyeti ne zaman söyleşiler acaba
honeyland Babysharkdutdutdut ben üniversite hastanesi olduğu için bizzat orayı istedim :) beni rahatsız etmedi dar olması pis olmasına gelince pis görmedim tabiki herkesin kendi dusuncesi en ıyı kararı yine siz verirsiniz ben hem özel hastane hem Hacettepe takipliydim 36 dan sonra özel i bıraktım Hacettepe de devam ettim bu arada 😊16. Haftadan önce söylemediler 16. Haftamda gittim sormadan söyledi doktor
Babysharkdutdutdut Deniz9306 iki hstanede takipli nasıl yapıyorsunuz. Ben şuan Hacettepe ve şehir hastanesine gittim çok kararsız kaldım her ay ikisinede gitsem sorun olurmu diye merak ediyorum
Deniz9306 Babysharkdutdutdut benim özel muayenehanesine gittigim takipli doktorum var. Ama tarama detaylı ultrason şeker yükleme gibi ekstra ücret istemen şeyleri şehir hs.de yaptırıyorum. Perinatolojide muayene okuyorum kalabalık olmuyor işimi hemen görüyorum iyi oluyor
Babysharkdutdutdut Buseyllzr bildiğimiz düz 70 TL mi başında başka sayı olmadan😱 bana da demezler de bende gideyim. Ama bugün bir pipi gördüm sanki us da
Buseyllzr Babysharkdutdutdut evet canım o da normalde 50 tlydi yılbaşından sonra 70 oldu fiyatı baya uygun ve istediğiniz her soruya cevap aliyorsunuz 😚
Elf_Tk89 Sevdaaaa123 18 haftalığım bana niye söylememişler 16 haftadan snra falan söylemiyorlar yalan bencede kafalarına göre iş yapıyorlar. Azcık sert konuşacaksınız o zaman düzgün bakıyorlar ben artık öyle yapıyrm. Her mesleğe saygım sonsuz ama artık doktorlara değil.
Sevdaaaa123 Elf_Tk89 evet aynen öyle oda yeni Çıktı önce niye böyle değildi bi cinsiyet söylemek zorlarına gidiyor
honeyland Babysharkdutdutdut ben istege bağlı oldum 39. Haftamda demekki yapılıyor doktor sadece neden diye sordu korktuğumu dile getirdim normalden perşembe 39 haftamda muayenem vardı yarın doğumhane kapısının önünde ol dedi :) 39+1 de doğum yaptım ama doğum hanede çok geldi gittiler ve açıklığıma baktılar normal doğurmam için ısrar ettiler ben istemedim 8:40 da sezeryan la bebeğim dogdu
Elf_Tk89 Sevdaaaa123 eşimin değimiyle ben ne olduğunu anlamadan bakıyrm onlarda benim gibi boş boş bakıyorlar 😂😂 yok devlet kısıtlama getirmiş aldırmasınlar diye. Ama napcaz 9 ay snra mı yapcaz çocuğun alışverişini neye göre alıcaz. Akıl var mantık var bizim herşeyim iz riskli çıkıyor aldırmıyoruz cinsiyet öğrenince mi aldırcaz laff hepsii
Buseyllzr Sevdaaaa123 ben o hastane hakkında hiç iyi şeyler duymadim çevremden canım her giden önünden gecmemeye tövbe edip çıkmış doktorları çok kötü davranıyorlarmis