Smyye12 Ya kızçeler 16. Haftada kız denilen bebiş 30+5 de erkek dediler bugün de 35+6 da kız dediler ben napcam ya kız da olsa erkende olsa iki türlü kıyafet var çantaya bide kız takımlarınımı ütüleyip koysam napsam
Zeynosunannesii Smyye12 ozeldeki söylediler bu haftalarda da değişimi cinsiyet yaa benimde başıma geldi 12de erkek sonra kız dediler detaylıda ama daha da değişmez ins alismaya çalışıyorum
35SD28 Smyye12 son haftalarda netleşir belki. İsimsiz normal bir hastane çıkışı koyun çantasınıza en iyisi o arkadaşım. 2 ayrı kıyafet taşımak yerine. Belki hayalleriniz planlarınız vardı ama böyle durumda yapacak bir şey yok gibi.
Ecekadir Zeynosunannesii bebeğin cinsiyeti değişmez sadece kordondan dolayı erkek veya kız denilmiştir sonucta organları gelişiyo bana cok küçüktü erkek kız erkek dediler renkli ultrospnda pipisini gördüm
Smyye12 Zeynosunannesii yani detaylı da net olur diye düşünüyorum bizim detaylı da göstermedi kendini
Smyye12 35SD28 isimli yokta ya pembe var ya mavi 😅 yani bi oğlum olsun isterdim tabi bi 12 aylık kız bebeğimde var ondan isterdim
Smyye12 BeyzaF yok her gittiğimde farklı bir doktor oluyor devlet hastanesi olunca malum randevuyu da kendileri veriyor o yüzden doktor seçemiyoruz
Smyye12 Ecekadir bu haftada renkli ultrasona gitsem bende görünür mü acaba yada 4 5 hafta daha bekleyip doğunca görücez artık 😅
35SD28 Smyye12 Allah bağışlasın 🤲😇 Rabbim gönlünüze göre versin pembe mavi şansına artık 🙈 bize de ilk erkek dediler sonra kız 🙈 şu an hâlâ kızız🧚