Ayseee01 20+5 gunluguz gu içerisinde cok fazla hissetmesem de gece hissediyorum yatmadan önce de olmak üzere nornal mi ? Sizler ne zaman tam hissettiniz?
Klcaysgl Ayseee01 benim de geceleri hoppala başliyo birde sabahlari ondan sonra tamam daha yok beyfendinin hareketleri bitiyo sağlikli olsunda korkma cnm normL 😇
Feyza-nur Ayseee01 24 den sonra netlesıyor o haftada cok normal ben ilk hareketini 22 haftada cok hafif hissetmiştim
Reyhan35 Ayseee01 Gündüz biz hareket halinde olduğumuz için onlar amniyon sıvısının içinde sallanıp uyuyolarmış ondan gece çok hareketli oluyorlar bide 23 24 ten sonra daha da artar benimde öyle oldu
Ayseee01 Klcaysgl benim de kız gece yatmadan önce birde gece masallah çok hareketli sabahta aynı dediğiniz gibi gündüzleri gun boyu uyuyor galiba 🥰🥰
Ipekkarakus0 Ayseee01 bende 20+3 haftalığım bugün hiç hissetmedim ve korkudan hastaneye gittim bu haftalarda olurmuş tam düzenli olmaz dedi doktorum çok şükür bir sıkıntı yok gayette hareketliydi ultrasonda ☺️
Elifelbb Ipekkarakus0 bende 21 de detaylıya gırdım normalde hissederdim hep hareketlerını ama ultrasonda hareket görünüyor ve hissetmiyorum demwkki oluyor bazen öyle
Buseyllzr Ayseee01 23.haftadayim bende gündüzleri çok nadir hissediyorum geceleri baya hareketli ama 😚