Hatime0 Lulikli Normalde 85-90 aldığım modele göre değişiyodu ama şuan devasal bisey oldu 9. Ayda ne olacağım bilmiyorum pentide ölçü aldıracağım 🙈
Lulikli Hatime0 internetten alıcaksan gitmekle uğraşma, sırt ve göğüs ölçünü yaz ben sana söyliyeyim 😅 öğrenciyken pentide çalışmıştım 😁
Hatime0 Fadmet evet emzirme sütyeni de almak lazım ama daha erken diye almamıştım henüz 18. Haftadayım bu hızla büyürse aldıklarımda olmaz diye düşündüm
Hatime0 HaleYalnDoan anneanneler bilir işini tabi 😍 benim annemde anneannemde olmayınca soramıyorum kimseye 🤦🏻♀️
Ece__ Hatime0 Pentinin mamma colors diye geçen bir emzirme sütyeni var, hem ilerde de kullanabilirsiniz hem de çok rahatlar. Şu anda Pentinin kendi sitesinde indirimde görünüyor hatta, ben alırken çok pahalıydı.
Zehrakhr Hatime0 bende aynı durumdayım lcw kim atlet şeklinde olan südyenleri var sana yemin ederim suan 9. Aya girdim ben hamilelikte o kadar kurtarıcı ve rahat ki
Eda_Esen Hatime0 Ben toparlayıcı aldım bi kaç gün alışma süresi rahatsızlık onda bile hissettim ama alıştım şimdi hiç yok gibi
Gulsumelif Hatime0 bende siizn gibiydim hiç takamadım ve aşırı sarktılar yapmayın o hatayı derim bir şekilde takın😏