Patisever2510 Kaç günü diş ağrısından geberiyordum taki mucize gibi olan o çareyi bulasıya kadar sarımsağı iyice ezin sonra ağrıyan yerinize koyun koyunca çok yakıyor ama dayanın biraz diş ağrısından kurtuluyorsunuz bi kaç gün sabah akşam böle yapın inanılmaz rahatlıcaksınız ağrıdan kurtulucaksınız sonrada bana dua edin 😇
Naazli Patisever2510 canımm valla Allah senden razı olsun. Geçenlerde benimde dişim ağrıdı öldüm öldüm dirildim bilseydim uygulardım bu taktiği
Eylulsmom__ Patisever2510 benimds aynı günlerde dişim ağrıyodu postlarda gördüm ne kadar çok dişi ağrıyan var die 😂 ben hamile deilim sabah koşarak dişçiye gittm toplam 3000 mg lık ilaç kullanıyorum anca o geçirdi ağrımı
SWEETMOM2 Çok teşekkür ederim bu faydalı bilgiyi bizimkle paylaştığın için canım💕Ayy Allah kimseye yaşatmasın diş ağrısı azmi çektim
Patisever2510 SWEETMOM2 ne demek ben teşekkür ederim dedim ben cektim bi baskası çekmesin gerçektende çok zor
Patisever2510 Naazli benim bi kaç gündür acayip ağrım var çözüm ararken buldum bunu daha önce bulsaydım derdim yazık valla hamileyken diş ağrısı cekmek cok zor
Patisever2510 Beyzan738 tuzlu gargara yaptım 10 dk lık bi kesim oldu ama sarımsak tan çok fayda gördüm😇
Patisever2510 Boncugummmm dene bakalım onada iyi gekicektir açısına biraz dayan sarımsağı koyunca hemen çekme ağzından 😇
Beyzan738 Patisever2510 evet daha etkli sarimsk canm.. Antibiyotik özelliği oldgndan🤗hamile olmadan once enfeksyon vardi bir dis sarimsak yutardm kuck nasl iyi gelrdi.. Hamile olnca yapmiyorm icmyorm tabki ama hala var enfksyon Sarmsak birebir hersye
zeynnn5441 Patisever2510 Valla ben bu taktiği 2 gün omce uyguladım. Bütün diş etlerim dilim falan full yara oldu mahfoldum dişçiye gittik direk. 😶😶😶
Zeyfat17 Hamileyken diş problemlerini 2. Trimester da doktora gidebilirsiniz ,kanal ,dolgu yapılıyor aksine eğer tedavi edilemezse oluşan enfeksiyon kandan bebeğe geçeceği için daha zararlı