LawyerEce Allahneverdiysee Doğumdan 1 2 ay sonra yumurtlama başlar ama bazılarının erkenden başlayabilirmiş. Dini tercihinizi bilmiyorum ama 40 çıkmadan ilişki kesinlikle yasaktır.
Esraliiii Daha öncede anal ılışkı yasamıstınız kusura bakmayın ama kendınıze neden dıkkat etmıyorsnz sezeryan oldunuz bırde
La_le Allahneverdiysee evet mümkün benim yengem 40 çıktıktan 1 hafta sonra hamile kaldığını öğrenmişti ama riskli bı hamileliği olmuştu sezaryan olmuştu doktoru bayaga gözünü korkutmustu dikişlerin tutmamış sen nasıl hamile kalıyorsun senle bebeğin ölüm riski var demişti ama sağlıklı bı şekilde yigenim doğmuştu
Withbaby Emzirilen süre boyunca süt korur diyorlarmış ama 2 saatte bir emzirmek gerekirmiş koruması için gebe okulunda ki ebe söylemişti yani mümkün olabilirmiş
Aysu123cicek Allahneverdiysee oncelikle bildiyim kadariyla 40 cikmada iliski yasak hem dini acidan hemde salik acisinda bence kalinmaz ama bilemedim kii
Wonderful_mom Esraliiii ayy yeni gordum sok oldum kadın hâlâ evli kocasina kiz istemeye gidiyorlar yarin 🙄😮😮
Aysu123cicek Esraliiii o kocayi ne yapicam pazartesi kendisi gidip dava acicak bende para olmadigi icib o aciyor
mervesglm Allahneverdiysee yani gün geçmiyor ki başka olmaması gereken bir durumun sorusunu sormaya gör. Totoyu kurtardın ama 40ın çıkmadan ilişkiye girmekten kurtulamadın belli ki. Sende o koca varken sende hayır demeyi bilmedikten sonra 2.ye hamile kalır üstüne lohusayken 3e de hamile kalırsın. Allah kolaylık versin.