Merhaba arkadaslar 20 gun once dogum yaptim kontrol gunumde suyumun azalmasi uzerine yatisim verildi ve suni sanci sonucu odaya alindim o sirada lavman yapildi. Zaman gectikce sancilarda gelmeye basladi ve midem inanilmaz bulaniyo her defasinda ogurerek kustum offff cok zordu bu. Benim adetim cok zorlu gecer ve ayni adet sancisi gibiydi artik dayanamicam dedim o sirada meger daha 2.5 cm acilmam olmus neyse bekledik ve o sirada bebegin kalp atislari yavaslayinca doktor acil sezeryana aldi beni. Ameliyata inmeden sonda takildi sizlar gibi anlik birseydi ama acidi. Ameliyathaneye inerken bacaklarimda istemsiz kasilmalarim oldu ve durduramadim ve ustune ordada kustum neyse sonra nasil tercih edersin dedi doktor spinal istedim ve 7 8 kere denediler olmayinca epidurale alindim (her defasinda cok acidi gercekten) uyuyup uyandigimi hatirliyorum odaya cikarildim sonrasinda bebisim geldiiiiii😢😢😢😢dogumumu gerceklestiren doktorum geldi ve kordon dolanmasi olusmus kiziniz pek inatciydi cok sukur sorunsuz gerxektlestirdik herseyi dedi🙏 sonrasinda emzirme kismina gectik kolaydi. İlk ayaga kalkmasi oyle soylenildigi kadar zorlu degildi evet aciyor agriyor ama ben bunu bebegim icin yapmak zorundayim diye dusununce asiliyor hersey. Lohusa pedi kullandim arkadaslar bence depend yerine lohusa pedi kullanmak daha mantikli. Neyse sinra hemsire geldi ve karnima bastirdi kirli kani herseyi atmak icin evet canim acidi bence ayaga kalkmaktan ve diger herseyden daha can acitici sonrasinda parmaklayarak iyice bosaltti. Gecelikle gecirdim hastanede iki gunumu tam bir kurtarici oldu herkese tavsiye ederim. zorlu bi surecti ama herseye deger suan 20 gun oldu dikislerimde agri var birazcik zorluyo tabii lohusalikta olunca dahada zorlasiyo ama gecicek biliyorum. SorulariniZi alabilirim arkadaslar herkeze bebisleriyle mutlu geceler💖💖💖