Edaeylul Merhaba anneler ve anne adayları💕 Hastane cantası yapacağım bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülümem gerek hangi marka detarjan kullanmalıyım kafam karıştı yardımcı olurmusunuz
Tugbamete Edaeylul bende buradakilere güvenerek bi dalan roxy toz detarjan aldım kalıntı bırakabiliyormuş deneyeceğim bide kalıntılarla baş edemezsem diye yine burada kullananların tavsiyesiyle uni baby sıvı deterjanını aldım daha kullanmadım ama 🙈
mucizemizibekliyoruzz Edaeylul dalan roxy toz sabun alıp, çift durulama yapın. Nolur nolmaz diye. Kendinden yumuşatıcı parçalar var içinde. Başka bişey kullanmanıza gerek yok
Edaeylul Ben de hacı şakirin granüllüsünü aldım dün kullandım ama kuruyunca sanki hiç yıkanmamış gibi koktu 😣
DuyguYiitBal Ben dalinin sıvı deterjanını aldım kullandım hem çok güzel kokuyor hem de kıyafetleri sertleştirmiyor isteğe bağlı yumuşatıcıda kullanabilirsin ama bende gerek kalmadı
Sulemrahkuzey Dalan roxy kullanıyorum canım oğlum 3 yaşında hala kullanıyorum ama fazla koymamak gerekiyor çok köpürüyor ve kalıntı bırakabilir o yüzden az koymak gerekiyor
Angel_26 Ben de çok memnunum dalan roxy den Mis gibi de kokuyor. Çok köpüren bitkisel bir deterjan , az koymakta fayda var