Imasleeper Elaaa78 Ya nisan ortalarında ya da 1-4 mayıs arası bakalım hangi güne denk gelicek canım kızım 🥴
Natcan Elaaa78 benim ilk bebeğim 19 mayıstı büyük ihtimal bu bebeğimde aynı olacak son adetim bile aynı çünkü 😂
Minigin_annesi0 Imasleeper kaç haftalıksınız benimde 3 Mayıs gösteriyor 30+2 Nisan sonu Mayıs başı gelir diye düşünüyorum normal doğum olursa ☺️🥰
Annekuzusu_0 Elaaa78 bizimde 12 18 Mayıs arası ama doğum şekli belli değil hayırlısıyla gelsin allahın izniyle
Habibeyilmaztas Bana da doktorum 19-20 Mayıs dedi. Şimdi aynı tarihte doğum yapacak olan hanımları görünce bir hoş oldum :) Allah zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Elaaa78 Habibeyilmaztas amin amin 🤲🥰benimde sezeryan olduğu için doktorum 19 Mayıs gibi alırız dedi 🥰sağlıcakla gelsin inşallah hepside
Asyanill Benim doktorum daha gün söylemedi şuan 26+6 ama 1 hafta önde gidiyor kontrollerde takip defterine geçen hafta 26 yeni olduğumda 27 +1 yazmıştı
marsel_ve_annesi Elaaa78 bizimkide 17mayıs görünüyo bakalım zaman ne gosterecek oğlum ne zaman gelmek isteyecek Ve daha belli değil sezaryen mi normal mi ama ben normal istiyorum İnşallah sağ salim kucağımıza alırız onemlisi o❤️🌹