Caglaaa34 iyi akşamlar. Tüp bebek ile hamile kaldım geçen hafta değerim 10750ydi .5+4 haftalık hamileyim bu arada. Bugün doktora gittim keseyi gördü ama kalp atışını da bu değere göre duymamız gerekiyor dedi. Ve beni detaylı ultrasona gönderdi gitmedim.kendi doktoruma sordum oda bir hafta daha var henüz erken dedi
minomino Caglaaa34 merhaba, 6+1’de duymuştum kalp atısını o da cok az bi sekilde doktor bi gün önce gelsen duyamazdık dedi endiselenmeyin bence😊
Imasleeper Caglaaa34 kalp atışı haftaya göre ilerliyor ya beta hcg den daha ziyade, 1 hafta daha var en az kendi doktorunuz doğru demiş
Asivemavi Caglaaa34 bende 5+4 günlük canım bugün de kontrolü vardı kese göründü kalp atışı çok az duyuldu Dr haftaya net duyarız dedi haftaya tekrar gidecem. Sende 6 da duyarsın canım içini ferah tut dua et Allah izniyle herşey güzel olur 🤲🤲
Cananyildiz Caglaaa34 haftan erken canım değerle alakası yokki bu durumun. Benden doktorum beta bile almadı keseyi gördüğu için. 4+5te keseyi gördük 7+1de kalp atışını duyduk çok şükür
varbirhayalimiz Şu anki değerimi bilmiyorum ama ben de 6+5’im canım. Bende de kese var bebek görünmedi bana da her gittiğimde hatta bugün acilde muayene oldum, bebeğin görünmesi için daha erken olduğunu söyledi. Canını sıkma 7. 8. Haftalarda gören var.
ol_cay367 Bencede daha var ben 7+1 de kalp atışını duydum. 8 haftada bile duyuyorlar canıni sıkma 1.5 hafta sonra duyarsın inşallah ❤️❤️
sherwoodTR Ben ilk muayeneye 5+4 de gittim kalp atışı için çok erken dedi doktorum. 6+5 yani bugün, kalp atışını duyduk.