bebekgeliyoo Selam Kızlar, 28+1 im ilk gebeliğim çatı kemiğim ağrıyor özellikle yürürken canım acıyor, başına gelen var mı? Ne iyi gelir tavsiyelerinizi paylaşır mısınız?
Minammm bebekgeliyoo normal canım bebek büyüdükçe kemikler esniyor hatta sağa sola dönerken kıtır kıtır diye ses bile geliyor benden sizin haftalarınızdayken ufak ufak egzersiz yapıyordum ama artık 36.haftamda hiç bir şey yapamıyorum maalesef
Frdvs25mys Benimde çok ağrıyor ya 27 haftalığım geçen haftadan beri ağrım var bi çare de bulamadım dinlenmeye çalışıyorum haftaya kontrolümde doktoruma soracam
bebekgeliyoo Frdvs25mys ay benimde kontrolüm haftaya olmadı yarın mesaj atayım dedim ama resmen hareketlerimi kısıtlamaya başladı sizinde öyle mi
Frdvs25mys bebekgeliyoo aynen öyle iki büklüm yürüyorum ama heralde kemikler esnediniz için normal bunada alışacaz😥
Gul1903 bebekgeliyoo 28 hafta oldum canım dinlenince rahatlıyorum doktor zaten korkulacak birsey yok dedi sadece bu ikinci gebeliğim 1. De daha geç başlamıştı çatı ağrım bunda erken başladı diye sordum sorun yok gayet normal dedi 😇
Minammm bebekgeliyoo eskisi kadar ağrımıyor çatı kısmım ama dediğim gibi sağa sola dönerken esmeme ve ses duyuyorum hala daha çok kuyruk sokumum çok ağrıyor benim son haftalara doğru olduğum için bebek ağırlık yapıyor sanırım