Soncul Svcnvebebegi kan gelmesi normal bişey değilmiş zaten bendende hiç gelmedi doktorum gelenlere ilaç veriyoruz normal değil o demişti
Dilish Bfduam İlk hamileliğimde 29günden bir adet olurdum 29gününde kahve renkte akıntı geldi adet oldum sanmıştım ağrım vardı çünki ama davamı gelmedi 2gün sonra test yaptım pozitiv çıktı. Bu hamileliğimde ama adetim geciktikden 6gün sonra pembe akıntı oldu çok az.
Bfduam annenur canım adetinden önce mi yaşamıştın, rengi neydi? kaç gün sürdü? Peçeteye mi geliyordu sildikçe kan bi akıyor muydu?
annenur Bfduam hayır adet günümde yaşadım ben adetimin ilk 4 günu leke şeklinde oldum peceteye sildikce gelen şekilde. Gecikti diye düşündüm olacak heralde onun başlangıcı diye düşündüm ama 4. Gün test yaptım pozitif çıktı
Bfduam Lutfenolsun adet öncesi mi gelmişti, rengi neydi, kaç gün gelmişti? Sildikçe peçeteye mi bulaşıyordu kanama gibi mi akıyordu?
Bfduam AyMeh94 adete yakın mı olmuştu? Rengi neydi, kaç gün sürmüştü? Peçeteye sildikçe mi geliyordu kanama gibi mi akıyordu?
AyMeh94 Bfduam evet canim.adete yakin oldu.birliktelik yaptik,ayaga kalkanda peceteyle sildm gordum kan.acik rengli bir seydi.sonrasinda bekledim gelmedi kan.dusundum regle yakin o yuzden.ama olmadi.Sonra hamile kaldim.Sordum doktora yerlesme kanamasi oldugunu soyledi
Bfduam AyMeh94 canım hayırlı olsun yavrunuz 🤲 O lekeden sonra birliktelik oldu mu? Ben çekiniyorum bi şey varsa sıkıntı olmasın diye. 5 günüm var adete, af edersin sildikçe peçeteye gelen açık renk, Pembe leke var, ama adet kanı gibi akmıyor.
Passion_ Svcnvebebegi hurafe canım benim ben de olmadı hiç kanama ama oğluşumuz oluyor kuzenim de de olmadı onun da oğluşu oldu
CansuDRY Svcnvebebegi Alakası yok, 4 gebeliğim oldu. Hiçbirinde yerleşme kanaması yaşamadım. Bir kızım, bir oğlum var. Şu an ikinci kızıma hamileyim.
Eymos Svcnvebebegi benimde 2 oğlumda yerleşme kanamasi oldu 3.ye hamileyim bunun cinsiyeti tam belli değil ama doktor kıza benzettim dedi gönlünüze göre olsun inş