minnosanneyim Kızlar merhaba, eşimin işinden dolayı Antalya’ya taşınıcaz 1-2 ay içerisinde şu an 2 aylık hamileyim, hastane vs doktor önerinizi var mı fiyatlar nasıl orada
Firu123 minnosanneyim Memorial hastanesi Gülbin Destici İşgören doktorumdan çok memnunum Doğum fiyatı normal 7000 sezaryen 7500
Ozlm007 minnosanneyim vitale hastanesi tavsiye ederim Ali Fuat bey var 235 lira onun muayenesi diğer doktorlar 175 lira
Siner minnosanneyim medstar topçular Mustafa sağlam a gidiyorum. Çok memnunum. Muayene ücreti 215 TL. Sigortanız varsa tabi
minnosanneyim Siner evet sigortamız var orayı da araştıracağım hepinize teşekkür ederim kızlar şu an memleketteyim henüz taşınmadım ama gidince ilk işim bu olucak 🥰
DilaraArslan07 minnosanneyim Uncalı meydan tıpa gidiyorum canım 165 muayene ücreti 4250 doğum en uygun hastane diğerleri hep aşırı pahalı Bade ilgina gidiyorum gayette memnunum görümcem de onda doğum yaptı arastira bilirsin hergun çok fazla doğuma giriyor
minnosanneyim DilaraArslan07 bu hafta belli oldu eşim evi kepezden tutmuş oraya yakın mı bilginiz var mı ? :)