EsraKrkmz Semusa bende 34+5 hamileyim. Dun testinin pozitif olduğunu öğrendim d-dimer testim referans aralıgı <0,55 yazıyor benimki 1.95mg/l deger normal yazıyor yaninda kullanmam gerekir mi acaba ?
YeniAnneee06 Wonderful_mom merhaba d dimer testi kovidden Snra yapılsada tathlilde yine anlaşılır mi çıkar mı yani
YeniAnneee06 busraaras00 ben çok kötü deilim kovid mı bilmiyorum da kan sulandırıcı kullnmam gerekir mı kovid varsada bilemiyorum ama kötü değilim teste de gitmek istemiyorum dediniz gibi birşey yoksada orda bulaşır
Sbhnr06 @YeniAnneee06 Türkiye’de nerede oluyor bilmiyorum yurtdışından geldi bendeki kitler ama Türkiye’de bazı eczaneler de varmış diye duymuştum ama tam emin değilim
Beyza11122 Şuan bende balgamlı öksürük burun akıntısı boğaz yanması var covidmiyim bilmiyorum ama teste gitmek istemiyorum parol atınca rahatlıyorum çünkü kan sulandırıcı da kullanmıyorum haliyle bı zararı olur mu ne yapmalıyım
Reisezg Beyza11122 aynıları bende de vardı gittim git bence covid kandaki pıhtıyı yükseltiyor kan sulandırıcı verdiler bana bide parol
Gulra mucizegebelik6 ben kan sulandırıcı kullanmadım kimsede kullan demedi. Sadece öküsürük ve başgam var.
mucizegebelik6 Gulra ben 5 gun kullandım ve kestim ztn 30 haftalık olduk. Walla canm doktorlar da ikiye ayrılmış bu konuda ztn.
Nilist 27 haftalık hamileyim. Bu gün 4. Cü günüm. İlk gece sırt ve bel ağrısından uyuyamadım hatta çocuk gibi ağladım. Sabahına ağrım falan kalmadı. Biraz boğaz ağrım biraz halsizliğim var. Onun dışında hafif geçiriyorum. Eşim ve kızımda belirtisiz geçiriyorlar. Bir iki güne hiç bir şeyim kalmaz sanırım. Bebeğimin hareketlerinide çok net hissediyorum.
Nilist Bu arada doktorum coraspin verdi 10 gün kullanmam gerektiğini söyledi. Birde bağışıklık güçlendirici bir takviye (arwell) verdi. Kekik, karabiber, limon, kivi, portakal ve sarımsağı bol tüketmemi önerdi.