araskus28 Kızlar çevremde şöyle bir şey duydum kız çocuğa hamile kalanların midesi çok bulanıyormuş erkek çocuğuna hamile kalanların ise bulanmıyormuş sizce doğru mu ?
Turkaninalli araskus28 benim erkek ilk 3 ay kusmaktan canım çıkmıştı sürekli midem bulanıyordu. Böyle söylentiler çok saçma 🙈
Happymami araskus28 sabahları çok bulantı olur diye biliyorum sol göğüsün sağdan büyük olması bebeğin kalp atışını 140 ın üzerinde olması idrar renginin koyulaşması bu belirtilerin hepsi var bende doktorum kız dedi bakalım değişmezse cinsiyet 💖
araskus28 Benimde cinsiyet belli olmadı çok merak ediyorum mide bulantısı yaşamadım hiç sadece 3 gün çok bulandı onda da grip olmuştum mide mi üşüttüm diye düşünüyorum inşallah böyle devam eder 😍
Happybsrn araskus28 erkek bekliyorum 4. Aya kadar bulantı ve kusma yasadım 33teyim hâlâ bulantı devam niye hurafelere takılıyosunuz hepsi saçmalık 😅😅😅😅 arkadaşım da erkek oda bulantı oldu , kız olan arkadaşımında bulantı kusma oldu o da hâlâ kusuyo 🤣
Hifaberra araskus28 evet canım bence doğruluk payı var kızlarımda çok midem bulandı zor geçti. Bu üçüncü hamileliğim. Çok rahat geçiyor hiç bulantı yaşamadım 11+4 %80 erkek dendi. Böyle bir post bende açmıştım çoğu anne katıldı bu fikre 🤗