Deletedmom_40 gzm-35-35 cyclo prognova ve bi ilaç verdi bulamazsan benzeri olan ZOLADEX al dedi yumurtalıklarını bastıralım dedi . Zoledex i buldum ikisini kullanıp olunca 2.günü de gel dedi. Sana sadece adet için mi vermişti ? Sende kullanıyor musun bundan ?
gzm-35-35 Deletedmom_40 yok canım ben daha hiç bir ilaca başlamadım opu olup çıkınca 2.adette gel dedi doktor onu bekliyorum
gzm-35-35 Minaliy sağol canımm🙏🏻🥰 transferden sonraki heyecanı tahmin bile edemiyorum nasıl heyecanlıdır nasıll😂 o kadar sıkıntının ilaçların ağrıların sonucunu beklemek sabırsızlık heyecannnn💕 allahım nasip etsin bütün isteyen herkese❤️❤️
gzm-35-35 Deletedmom2265 inşallah inşallah çok teşekkür ederiz ❤️❤️🥰 sizde hayırlısıyla sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻🙏🏻
Minaliy gzm-35-35 biraz önce kan verdim 12,4 çıktı. Sevinemedim hiç dış gebelik olmasından korkuyorum 😢😢
Sevilaybali gzm-35-35 canım pazartesi transfer oldum şuan hiç bi şey hissetmiyorum biraz uyku hali bar sadece 🙈 sizler nasılsınız
gzm-35-35 Minaliy test günün ne zamandı canım sakın moralini bozma yükselir belkide inşallah bebeğin seninledir🙏🏻🙏🏻
alistero Kızlar benimde 4. Denemede altın yumurtamla çok şükür pozitif haberini aldım.. 25 haftalık olduk.♥️🤲 Rabbim hepinizi sevindirsin inşallah..
gzm-35-35 alistero ayy ne güzel rabbim size bağışlasın inşallah🙏🏻 aminn aminn çok sağolun inşallah bizlerde hayırlı haberlerimizi alırız☺️
Senaesmer alistero maşallah. Nasıldınız benimde 4. Tedavim olacak çok korkuyorum endişeliyim dondurulmuş embriyolarım var kaliteleri orta.
Deletedmom_40 gzm-35-35 benimkine 15 gün falan rahat var ilaç. Zaman geçmiyor çok zor ya 😞 adetten sonra da bi 15 gün öyle geçecek . Ölecem stresten