donmezzderya Öyle ağrıyor geçmiyorda adet olmuşsun gibi ağrı car belimde ve bazen karnım altı da ağrıyor çişim geliyor ayağa kalkınca ama yok çişim 36+4
Portakalkokulum donmezzderya Bı kacqun önce benimde öyle olmuştu canım bende 36+6 cı haftamdayim dün kontrolüm vardı nts ye falan baqladilar yalancı sancılar dedi doktor ara ara olur artık korkacak bişey yok dedi kanaman ve suyun qelmedikce dedi bide bol bol yürüyüş yap dedi korkma yani🥰
Saki07 donmezzderya benim de oluyor ya, 37 haftalığım. bebek kanala yerleştikçe baskı oluyor. Sizinde haftanız ilerlemiş normal yani. Ama anormal bir şeyler seziyorsanız acilden giriş yapın içimiz rahat etsin.
donmezzderya Esraliiii yok önceden olmadı bugün yürüyüş yaptım eve geldim sonda sağ göğüs altımdan bir batar girdi sırtıma çıktı bıçak gibi sonra nefesim kesildi nefes alamadım sonra duşa girdim ağrı var gibiydi belimde öyle oldu
donmezzderya Portakalkokulum ama su gelmeyedebiliyormuş herkeste açılma olupta anlamayan çok var kanama da öyle sanırım
Portakalkokulum donmezzderya Artık o kadarını bende bilemiyorum canım için rahat etsin die soyledim ama yinede sende dayanamayacak kadarsan bı qozuk istersen en azından için rahat eder.
donmezzderya Portakalkokulum teşekkür ederim canım benim işte aşırı değil ama bebek solda toplanıyor sürekli bir tarafa ay bi acayip oldu bu akşam ya
donmezzderya Saki07 geçmezse eğer iyi hissetmezsem gidicem de dedim böyle doğum yapan varmı acaba filan konuşursam biriyle iyi olur diye yazdım