Nisam27 Yesim Banada bakarmisiniz rica etsem Anne doğum tarihi 16.11.1989 Baba doğum tarihi 14.02.1986 Son adet 08.06.2021
Yesim Valla bende burda Bi bayan dan gördüm https://womencalc.com/tr/child-gender-by-blood-renewal/ girin burdan bakın 😂😂 gebe kalma tarihine son adet tarihini yazıyormuşuz
efnandogamoms Yesim baktım canım kız çocuğun olacak çıktı benım de hep tahmınlerım kız bu da kız dedı hayırlısı bakalım 10 haftalığım 11. Haftaya gırecegım yarın 🙏🏻
Turkaninalli Baby_26 bende hesaplamıştım o zaman KIZ çıkmıştı ama cinsiyetini öğrendik ERKEK dedi doktorumuz 😂 sürekli söylüyorum ama böyle hurafelere İNANMAYIN. Evet bazılarına şans eseri denk gelebilir ama SAÇMALIK
Ayse_35 Turkaninalli bende inanmıyorum çin takvimi falan diğerleride tesadüf oluyor🙄🤯 takvim falan bilmeden hamile kaldım, ya bı bakayım tutuyor mu diye yok tutmadı😂
Hkf Kan yenileme zamanına göre hesaplama bu en son kan yenileme hangi tarafta olduysa cinsiyet ona göre belirleniyor🌸
Hkf Bu Arada kadınlar 3 yılda,erkekler 4 yılda bir kan yeniler doğum tarihlerinize eşinizinkine 4 ,sizinkine 3 ekleyin en son kimin ki yenilendiyse cinsiyet o imiş🌸