byzknn Kızlar değerlere bi bakarmısınız pazartesi kontrolüm var nasıl gidiyor şekerim yüksek çıkmıştı hergün günde 6 kere ölçüyorum . Aç 95 tok 140 sınır dedi doktor . Sizce değerler çok mu kötü anlayan var mı
Zeyyyn byzknn kötü değil ama tam net oturmamış hergün düzensiz diyetinze sadık kalın zamanla daha güzel değerler olur canım
Melekk-911 byzknn doktor bana da sinir gebelerde aç 90 tok 120demisti .diyet yapıyorum pazartesiye kadar günde 7kere ölçüp not Alip gösterecem doktora . Düşmezse insülin baslicaz 😔
Gizmos byzknn zaten doktor baya net şekilde anlatmış hatta işaretlemiş bile 😅 rakamlarla aranın iyi olmasına gerek yok ki nesini anlamadınız anlamadım 😅
byzknn Anneoluyorummmm ayyy içimi rahatlattınız bazıları bi tık geçince tereddüt ediyorum . Yani şimdi sıkıntı yoktur dimi 🙈🙈🙈
Anneoluyorummmm byzknn Hayır öyle aynı sayıları tutamaz zaten öyle birşey yok açlık 100 altı tokluk 140 altı oluyorsa sıkıntı yok☺️ doktorum bana böyle dediği için emin konusuyorum. Doktorunz ne dedi size ?
byzknn Zeyyyn diyet yapmak çok zor gerçekten 1 hftadır alışmaya çalışıyorum çok fazla listeye uymuyorum yediklerime dikkat ediyorum şeker tuz yağ uzak durulması gerekenlerden uzak duruyorum şekeri meyveden sağlıyorum anca bu kadar oluyor 🤷🏼♀️
byzknn Anneoluyorummmm pazartesi bakıcak değerlere 🤷🏼♀️ Dahiliye yönlendirmişti dahiliye bakıcak ay sonuda kadın doğum doktoruma gidicem bakalım ne dicek
Zeyyyn byzknn 2 3 ay diyet yaparak geçirdim 5 zeytin dediyse onu yedim liste dışına çıkmadım zor evet ama evlat için mecburuz
2cocukluana Cok iyi degerleriniz ben insulin başladım diyet yapiyorum bir yandan doymuyorum ac kaliyorum diye ağladım bugün ac kalinca asiri bulantı kusma yasiyorum 9 ay nasi gececek bilmiyorum
byzknn 2cocukluana ayyy Allah yardımcınz olsun gerçekten çok zor, benm 3 ayım var 25. Haftada öğrendim gebelik şekeri oldugunu . Diyet yapmak çok zor aç kalıyorum resmen
byzknn Melekk-911 benim doktorda aç 95 tok 140 dedi 6 kere de ben yapıyorum her doktor farklı uyguluyor demek ki 🤷🏼♀️ Aynı durumu yasıyoruz çok zor gerçekten pazartesi inşallah güzel sonuçlar alırız canm
Zeyyyn Esenkaplan hergün aynı şeyler yenmesi ile alakalı değil bir süre sonra değerlerin aynı olması lazım oynaması demek bir açık var demektir o yüzden canım benim aylarca diyet yaptım bebeğim için sizde meslekte yenisiniz sanırım
Melekk-911 Esenkaplan doktor gebelerde biraz farklı aç 90 tok 120 dedi . Buradaki yorumlarda bende tok 140 aç 100 görmüştüm iyi demiştim o zaman benimki doktora gidince bütün moralim bozuldu
byzknn Gizmos insan iyi olumlu şeyler duymak istiyor bu süreçte , ayrıca sınırı geçen değerlerim var bunun normal olup olmadığını merak etmiştm. Bu sürece yeni adapte olmaya calısıyorm ve güzel yorumlara ihtiycm var. Sizde başka açıdan bakmıssınz
Esenkaplan Melekk-911 yok canim hamilelerde 1.saat baz alınıyor 140 normal seker hastalarında 2 saat baz aliniyor
busraaras00 byzknn bence gayet iyi doktor beni dahiliyeye yönlendirdiğinde daha yüksekti şeker oranlarım
byzknn Zeyyyn 3 ay boyunca ağzıma tatlı birşey sürmememem mi gerekiyor yani arada da olsa dısarıdan yemek yemednzmi hiç lahmacn olsun hamburger olsun ayda bi kere mesela 🤔🤔
Esenkaplan Zeyyyn simdi benim sekerim cikti dr bana diyet verdi diyet yapa yapa ben kilo verdim bebek kilo almadi dr un yeme dedigi seyleri yedim muz da yedim pilav da yedim sekerim max 135 oldu bazen 120 bazen 132 bazen 125 simdi bu değerlerin hepsi 140 altında ve yedikten sonra kendimi toparladım benim degerim hergun 130 çıksa normalmiydi sinirin alti olduğu icinde dr hersey cok guzel boyle devam edin dedi
Zeyyyn byzknn tatlıyı hurma meyve ile karşıladım size kalmış birşey ben yiyeblrsnzde ama ben yemedim değerim normale dönünce yedim şuan mesela bebeğimin gıda alerjisi var hiçbirşey yiyemiyorum yapcak birşey yok ☺️
Esenkaplan byzknn canim degerlerin gayet güzel hic takma bende sen gibi takip ediyorum benimde böyle çıkıyor şükür bazen cikolata.bir parca.atiyorum cok kati diyete gerek yok ben yaptım bebegim zayif kaldi ben kilo verdim yemeye başladım toparladım kendimi cok şükür 🤲🏻 ama lahmacun hamburger vs bunlari asla yeme sabretmek lazım onun dışında saglikli besinler tuket hamur işi sekeri yükseltiyor maleseff